Tommy Ankarmark hoppade in i Holmmålet och briljerade med en sund insats. Tommy Ankarmark hoppade in i Holmmålet och briljerade med en sund insats.

Holms SK tog poäng med Tommy Ankarmark mellan stolparna – mot topplag!

(2017-06-28)
Nästjumbon Holm tog poäng av serietvåan Granlo under onsdagen.
Det var faktiskt först i slutet av matchen som  gästerna kunde spräcka nyisatte Holmkeepern Tommy Ankarmarks nolla.
– Även om en seger suttit bra ikväll får vi vara nöjda med 1-1, säger Holmspelaren Niklas Wikholm.

Nästjumbon Holm hade målvaktsproblem inför mötet med topplaget Granlo. Vad att göra? Jo, vi slänger in den gamle Sund-mittbacken Tommy Ankarmark mellan stolparna.
Det visade sig bli ett genidrag. Lugn och säker i spelet med fötterna och vid ställningen 0-0 gjorde han en mäktig reflexräddning på ett Granloskott.
Anders Nilsson gav sedan hemmalaget ledningen med ett långskott i slutet av den första halvleken och laget en rejäl portion protein.

Granlo jobbade för en kvittering i andra men Holm försvarade sig med näbbar och klor men med sju minuter kvar lyckades så Henrik Pedersen spräcka Ankarmarks nolla.
– Även om en seger suttit bra ikväll får vi vara nöjda med 1-1. Det var spelmässigt en jämn match mest hela tiden så en poäng var får väl anses som rättvist trots allt, säger Holmspelaren Niklas Wikholm.

Holms SK - Granlo BK 1-1
2017-06-28 - 19:00 - Holmvallen
1-0 Andreas Nilsson (44)
1-1 Henrik Pedersen (83)
Domare: Omar Vali