SÖRÅKERS FF - MEDSKOGSBRON
Div 4 Medelpad
7 maj 2019

Söråkers Niklas Mattsson leverar ett pass som Medskogs Markus Holdo och Simon Nyberg försöker se till att det inte når fram till rätt adress. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Söråkers nyförvärv Faton Buzuku håller undan för Medskogs Olle Waldehag under översende av comebackande domaren Johan Skyttberg. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Söråkers 4-0-skytt Kyaw Soe Kyaw Soe (Kuchi West) laddar för skott. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Kyaw Soe Kyaw Soe (Kuchi West) utmanar Olle Waldehag. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Medskogs Markus Haldo i duell med Söråkers dribbler Faton Buzuku ute vid långlinjen. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Ny duell mellan Faton Buzuku och Markus Haldo. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Söråkers lagkapten Oscar Fors söker sin anfallare Khalil Masri med en lyftning från eget försvar. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Söråkers nytillskott, f d Ljustorp, Kyaw Soe Kyaw Soe (alias Kuchi West), var framåt värre och även gjorde mål när de rödsvart-randiga vann sin premiär hemma mot Medskogsbron med 4-2. Medskogs spelare från vänster är Andreas Aronsson, Olle Kankainen, Zhaver Missilu och Simon Nyberg. Domaren i gult längst till höger är Johan Skyttberg. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Andreas Aronsson försöker hänga med Khalil Masris ryck in i straffområdet. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Söråkers målskyttar mot Medskogsbron i premiären. Fr v Jesper Andersson, Faton Buzuku (inget mål men ville gärna vara med på bild), Oscar Fors, Khalil Masri och Kuchi West. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen..nu.

Matchreferat:
SÖRÅKER - MEDSKOGSBRON

Söråker höll på att tappa segern trots    4-0-ledning mot Medskogsbron:
"En inställningsfråga"

(2019-05-07)
Söråker gjorde 4-0 på Medskogs i inledningen i andra halvlek.
Ändå var man nära att tappa segern.
– Jag får ta på mig att det blev onödigt spännande på slutet då jag bytte in för många spelare vid 4-0-ledning. Men det är en inställningsfråga också, säger Söråkers tränare Nermin Zulovic självkritiskt.

Lagkaptenen Oscar Fors gav Söråker ledningen efter en hörna dryga tio minuter spelade. I den 20:e frispelade Joar Steen Jesper Andersson och 2-0 var ett faktum. I den 36:e minuten nickade Khalil Masri in trean efter en ny hörna.
- Mycket nöjd med vår första halvlek, nästan så vi borde gjort några mål till, säger tränaren Nermin Zulovic.
När förre Ljustorpsspelaren Kuchi West hittade rätt med ett skott direkt i öppningen av den andra var det många som började fråga efter den klassiska kulramen.

Men istället gick Söråker ner i tempo och tappade sitt samspel samtidigt som Medskogs reste sig spelmässigt och med timman spelad reducerade Zhaver Missilu med ett mäktigt skott som fastnade inne i buren. Två minuter senare reducerade samme Shawer ytterligare en gång och det började bli nerv i matchen. Gästerna hade sedan ett stolpskott av Olle Kankainen och Zhawer var en ribbträff från ett hattrick.
4-3 i det läget med dryga kvarten kvar och det hade blivit en spännande avslutning i regnet uppe på "Löta".

Söråkertränaren Nermin Zulovic var självkritisk efteeråt.
– Jag får ta på mig att det blev onödigt spännande på slutet då jag bytte in för många spelare vid 4-0-ledning. Men det är en inställningsfråga också att tappa spelet så här.
"Zulan" fortsätter:
– Det är för dåligt! Med bättre skärpa hade vi gjort sex, sju, ja åtta mål och inte släppt in något.
– Mot Kuben låg vi under med 0-2 innan vi började lira boll och idag stod det 0-4. Det håller inte, säger Medskogs tränare Fredrik Allgren, som ändå var nöjd med lagets uppryckning och att man vann den andra halvleken.

I Söråker plussar vi för trion Oscar Fors, Victor Selander och Faton Buzuku. Medskogs hade sina främsta i Olle Kankainen, Olle Waldehag och tvåmålsskytten Zhawer Missilu.
Beröm även till comebackande domaren Johan Skyttberg som även visade sitt temperament/pondus.

Lokalfotbollen intervjuar Söråkers lagkapten och premiärmålskytt Oscar Fors efter 4-2-segern i premiären

Söråkers FF - Medskogsbrons BK 4-2
2019-05-07 - 19:00 - Söråkers IP
1-0 Oscar Fors (12)
2-0 Jesper Andersson (20)
3-0 Khalil Masri (36)
4-0 Kyaw Soe Kyaw Soe  (Kuchi West) (46)
4-1 Zhaver Missilu (60)
4-2 Zhaver Missilu (62).
Domare: Johan Skyttberg (välkommen tillbaka, höll hög klass)