Adam Persson slog in en frispark och en straff när Hassel vände på slutet. Adam Persson slog in en frispark och en straff när Hassel vände på slutet.

Hassel vände och vann mot Sund 2 efter rafflande slutminuter – Adam Persson matchvinnare

(2020-06-29)
Hassel åkte från Flodbergs IP med tre poäng i bagaget efter en sen vändning.
Ett vackert frisparksmål och ett straffdito av Adam Persson och en onödig Sund 2-utvisning tidigt i andra bäddade för den rafflande avslutningen på matchen.
– Men Sund hade likaväl kunnat vunnit det här, säger Hassels team manager Seth Larsson.

Det blev raffel på Flodbergs IP när Sund 2 tog emot Hassel. Men efter den första halvleken var det inte något som tydde på det. Hemmalaget ledde med 1-0 efter mål av Ashu Tayui Yalynov och såg ut att ha bra koll på grejorna.
Men tidigt in i andra fick målskytten syna det röda kortet efter ett könsord. Det utropades visserligen inte på svenska men i domartrion fanns det kompetens när det gäller olika språk och vips halade Gebremeskel Elias upp det röda kortet.

Hassel fick nu mer att säga till om även om Sund fortsatte att vaska fram lägen till målchanser men nådde aldrig riktigt ända fram.
Med tio minuter kvar fick gästerna en frispark strax utanför straffområdet och den vred Adam Persson in i det bortre krysset.
Båda lagen gick nu för seger och hemmalaget hade en ribbträff, den andra efter paus, men det var Hassel som kunde avgöra på övertid på en straffspark efter en fällning. Adam Persson stegade fram och darrade inte på några manchetter utan satte segerbollen förbi Niclas Pettersson.

– Är otroligt besviken. Vi har fullständig kontroll på matchen och drar då på oss ett otroligt onödigt rött kort. Trots en man mindre skapar vi tillräckligt med chanser att vinna matchen istället förlorar vi. Det här är ett lag som vi ska rulla ut och vinna med klara siffror men idag faller vi på dålig koncentration och slarv, säger Sund 2-tränaren Per-Olof Altin besviket.
– Det här var en bra division 6-match där båda lagen skapade många chanser, speciellt i andra. När vi blev en man mer fick vi lite mer tid att rulla boll och vi har flyt att göra två mål och vända på matchen. Men Sund hade likaväl kunnat vunnit det här, säger Hassels team manager Seth Larsson.

I Sund 2 svarade Izak Altin Elfving för många bra saker och mellan stolparna spelade Nicklas Pettersson stabilt.
Hassel levde mycket på sina mittfältare Adam Persson, Adam Gacsalyi  och  Esmail Azimi.