Lloyd Saxton var tillbaka efter en match avstängning och höll nollan direkt. Foto: Björn Sjödin. Lloyd Saxton var tillbaka efter en match avstängning och höll nollan direkt. Foto: Björn Sjödin.

Det blev ingen enkel resa för Ånge inför de drygt 400 på läktaren.
– Brunflo är tunga att möta och starka på fasta situationer. De kommer att slå många lag fram över, säger Mattsson.
Trots det var han aldrig riktigt orolig.
– Nej, de skapade inte så mycket ändå.
Målet gjordes av skytteligaledaren Elliot Kårelind, framspelad av veteranen Mattias Thorsell.
– Det var kul att han fick göra mål igen. Det var ett par matcher sedan, säger Mattsson.

Värmlänningen Fredrik Thörnqvist säkrade en Kuben-poäng med sin säk-ra straffspark. Värmlänningen Fredrik Thörnqvist säkrade en Kuben-poäng med sin säk-ra straffspark.

Kubenpoäng trots att inte spelet stämde
Kuben tog en viktig poäng borta mot Friska Viljor men man skall vara glada över att det bara stod 1-0 i paus till Övikslaget sett till de chanser dom skapade.
- Vi hade svårt att få till det sista tredjedelen där FV effektivt fick stopp på våra anfall, säger Kubentränare Mikael Häggqvist.
Kuben kom ut mer beslutsamma till den andra halvleken och satte högre press på FV och den 9:e minuten jobbade man till sig en straff sedan Khoger Friad blivit fälld i straffområdet efter en försvarsmiss. Fredrik Thörnqvist klev fram och satte "stramaren" säkert till vänster om målvakten Joakim Westerlund.
Båda lagen hade sedan sina möjligheter att avgöra och sista tio låg hemmalaget på för ett vinstmål men närmare än ett skott tätt utanför i bra läge av 1-0-målskytten Mackenzie Ward kom man inte.
- En poäng trots att spelet inte stämmer i 90 minuter är ett styrkebesked, säger Häggqvist.

Ånge IF - Brunflo FK 1-0 (1-0) fakta
2013-06-08 - 17:00 - Ånge IP