Anders Frisendahls 3-0-mål var matchens vackraste. Anders Frisendahls 3-0-mål var matchens vackraste.

Selånger tog en "bingo-seger" på NP3 Arena mot Sidsjö-Böle

(2020-07-31)
Selånger svarade för en genuin laginsats och slog tillbaka Sidsjö-Böle med starka 5-0 på NP3 Arena.
Och det med fem olika målskyttar.

– Efter vårt ledningsmål var det vår match och vi hade kunnat gjort ännu fler mål, säger Selångers tränare Anders Nyberg.

Sidsjö-Böle inledde bäst men sedan Jonas Öhman satte 0-1 för Selånger i den 24:e minuten efter rena klapp-klapp-spelet var det i stort sett bara ett lag på planen och det hela rann iväg till en "bingovinst" med 5-0 på Medelpads "nationalarena" NP3.
Vackraste målet var 3-0-fullträffem lite drygt tio minuter in i den andra halvleken. Amders Frisendal fick ett inlägg från Stefan Näslund, tog emot bollen och måttade innan drog dit en bredsida i nättaket.
Den enda spänning som var kvar i matchen var om veteranen Stefan Näslund skulle göra mål i den här matchen också. Och si, i den 79:e minuten satte han nätet i dallring.
Resultatet gör att Selånger befäster sin slutspelsplats medan Sidsjö-Böle tvingas svettas en hel del i de fyra matcher som nu återstår av grundserien.

– Vi var lite ovana konstgräset från början med efter vårt ledningsmål var det vår match och vi hade kunnat gjort ännu fler mål då vi brände otaliga chanser. Men vinsten var betryggande, säger Selångers tränare Anders Nyberg.

Ingen nämnd, ingen glömd i ett gediget Selånger som svarade för en genuin laginsats.

Sidsjö-Böle IF - Selånger FK 0-5
2020-07-31 - 20:00 - NP3 Arena
0-1 Jonas Öhman (24)
0-2 Lukas Lindbäck (20)
0-3 Anders Frisendahl ()
0-4 Stefan Näslund (79)
0-5 Linus Stafrin (88)
Domare: Santiago Bedoya