Ifjol bröt Khalil Masri fotleden i mötet mot Torpshammar uppe på Löta.
Idag var det muntrare tongångar.
Han gjorde nämnligen hattrick när Söråker vann mot just Torpshammar.

Khalil Masri hade oturen att bryta fotleden när Söråker mötte Torpshammar uppe på Lötas konstgräs ifjol.
Ikväll möttes lagen ånyo i Söråker med Khalil åter på planen. Och den här gången blev det muntrare tongångar för den målfarlige anfallaren. Han stod nämligen för ett hattrick i 3-1-segern. Och det var tre stiliga mål.
Men det började inte på topp för Söråker. Efter kvarten spelad blev man tilldömda en straff för hands. Pontus Melander stegade fram men lade den lamt mitt på Simon Thyrén i bortamålet.

Straffräddningen gav Torpshammar energi och pressade tillbaka hemmalaget som fick slå ifrån sig.
Efter halvtimmen spelad tog Pontus Melander revansch för sin straffmiss och slog ett perfekt pass till en diagonallöpande Khalil Masri som inte gjorde något misstag i avslutet.
Några minuter senare såg Anton Skarpsvärd Olsson att Söråkers målman stod lite för långt ut från sitt mål och lobbade vaket och behärskat in 1-1 för Torpshammar.

Men en för dagen het Khalil Masri såg snabbt till att återge sitt Söråker ledningen. I andravåg efter hörna slog Oscar Fors ett perfekt inlägg som Khalil knoppade in.
Torpshammar skapade chanser för en kvittering men Söråker kunde gå till pausvila i ledningen med darr på ribban.
Tidigt in i den andra halvleken löpte sig Khalil Masri fri efter att Torpshammar tappat boll i fel läge och fullbordade sitt hattrick genom att kyligt rulla in bollen till höger om Thyrén.
Målet kom som ett slag i solar plexus för gästerna som aldrig förmådde resa sig utan Söråker låg närmare en utökning under den andra halvleken.

– Vi nötte ner dem i andra halvlek och låg närmare ett fjärde mål än de sitt andra då vi skapade mycket framåt och inte släppte till något bakåt, säger Söråkers tränare Mikael Kotermajer.
– Vi kom rejält skadeskjutna till den här matchen och fick stuva om ordentligt i laget. Tycker ändå att vi spelade riktigt bra i den första halvleken, och skapade en hel del feta chanser men vi tog bara tillvara en av dem. Efter deras 3-1-mål dog matchen för oss och vi tappade både gnista och energi. Hade kanske sett annorlunda ut om vi satt chanserna i första, säger Torpshammars tränare Bert-Ove Blom.

Khalil Masri gjorde tre snygga mål och var tillsammans med spelmotorn på mitten, Pontus Melander, och brytsäkre Alexander Hellberg i mittförsvaret, som tog bort allt i luften, trion som stack ut lite extra i Söråker.
I Torpshammar var det ingen som stack ut det där lilla extra men samtidigt var det ingen som föll ur ramen.

Söråkers FF - Torpshammars IF 3-1
2020-06-26 - 19:30 - Söråkers IP
1-0 Khalil Masri (30)
1-1 Anton Skarpsvärd Olsson (34)
2-1 Khalil Masri (38)
3-1 Khalil Masri (49)
Domare: Jan Söderlund, Sundsvall
Ass. domare: Omar Meqbil och Ismet Altuntas, Sundsvall