Gebremeskel Elias var först uppsatt för att döma matchen. Istället nickade han in Holms kvittering. Gebremeskel Elias var först uppsatt för att döma matchen. Istället nickade han in Holms kvittering.

Holm jobbade ikapp ett 0-2-underläge med bara tio minuter kvar mot Wiskan: "Coachpoäng"

Wiskan hade en 2-0-ledning med lite drygt tio minuter kvar men Holm gav aldrig upp utan lyckades jobba sig ikapp i målprotokollet.
– Vi gick ner på en trebackslinje och tre man i anfallet vilket gav resultat. En coachpoäng helt enkelt, säger Holms assisterande tränare och lagledare Peter Lind och skrattar.

Wiskan hade ett klart övertag under den första halvleken mot Holm men fick sin utdelning retroaktivt i den andra.
1-0 kom efter åtta minuter och var ett fint kombinationsspel som avslutades med ett inspel från högerkanten av Mahmoud Aljadi till en välplacerad Johan Skog som avslutade säkert.
2-0 kom sedan i mitten av halvleken efter en hörna slagen av tidigare målskytten Johan Skog som nådde Christian Wilhsons panna,
Niklas Wikholm höll sig senare framme efter Andreas Nilssons skott och stötte in målvaktsreturen.
Gebremeskel Elias var uppsatt som domare i den här matchen, något som han givetvis avsade sig och kunde istället hinna före Wiskanmålvakten på ett inlägg och knoppa in kvitteringen. Då återstod bara tre minuter av matchen och några fler mål blev det inte. Starkt av Holm att komma igen och kämpa till sig en pinne.

– Första gången på stor plan för denna säsong och jag tycker vi utnyttjade ytorna på ett bra sätt och vågade spela runt och hålla i bollen precis som vi pratade om och vi gjorde även två snygga mål. Tycker absolut vi var värda segern men känner ändå att vi hellre ska fokusera på den fina insats vi gjorde och ta med oss detta istället för att gräma oss för den snöpliga poängförlusten, säger Wiskans tränare Christian Widmark.
– På det hela taget får vi vara nöjda efter att vi  jobbade ikapp ett 0-2-underläge. Vi gick ner på en trebackslinje och tre man i anfallet vilket gav resultat. En coachpoäng helt enkelt, säger Holms assisterande tränare och lagledare Peter Lind och skrattar.

David Sörman som var lugn och trygg matchen igenom. Först som ytterback sedan som mittback
Holms högerback Daniel Wiklund släppte ingen "jäkel" förbi sig och Niklas Wikholm gjorde vad som förväntas en lagkapten, d v s hårt arbete - och mål

Wiskans IF - Holms SK 2-2
2020-02-16 - 16:45 - Nordichallen
1-0 Johan Skog (38)
2-0 Christian Wilhsson (44)
2-1 Niklas Wikholm (49)
2-2 Gebremeskel Elias (57)
Domare: Roger Lundbäck