Hanna Rönngren blev fälld i slutet, kvitterade på den efterföljande straffen. Hanna Rönngren blev fälld i slutet, kvitterade på den efterföljande straffen.

Hanna Rönngrens sena straffmål räddade poäng åt Heffnersklubban mot Selånger

Den första halvleken var händelsefattig och dödläget bröts först i mitten av den andra halvleken då Selångers Linnéa Jensen gjorde en fin vändning och satte ett välplacerat skott i bortre hörnet förbi en till synes skymd målvakt.
Heffnersklubbans nyförvärv från Njurunda Hanna Rönngren var i matchens slutskede på väg igenom men blev fälld.
Hanna reste sig och tog därefter själv hand om straffen och satte den säkert till 1-1.

– Sjukdomar, skador och folk borta gjorde att vi fick damma av några gamla lirare som inte spelat på några år, men visade upp sitt blå hjärta och ställde upp. Var lite orolig då vi dessutom fick knugga runt på lite folk men tjejerna gjorde det jättebra och jag är nöjd med poängen, säger Heffnersklubbans tränare Jonas Prytz.
– Vår prestation var lite sisådär även om vi spelade bra stundtals. Men annars var det många felpass och felbeslut. Vi kan mycket bättre, säger Selångers tränare Kent Gustafsson.

Bäst på plan
I Heffnersklubban imponerade mittbackarna Desirée Öberg och Sandra Nilsson. Emma Sjölén på mitten, Amanda Wallin på kanten och Hanna Rönngren i anfallet var också plusvarianter.
Bäst i Selånger var anfallaren Tilda Wärulf  som slet och löpte kopiöst hela matchen.