Trots den här vassa frisparksräddningen kunde inte Luckstakeepern Mike Karinga Persson hindra Östavall från att ta hem segern i lördagens möte med 2-1. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.

Två snygga mål räckte till uddamåls-seger för Östavall över Lucksta

Daniel Wallsten gav Östavall ledningen efter ett inspel i minut aderton och fyra senare ökade nyförvärvet Anton Hyrbrink på sedan han vänt på en femöring inne i Luckstas straffområde och dragit till med vänstern.
Luckstas Joakim Edström reducerade efter ett pass från Hakim Rouass med tjugo minuter kvar men därefter kändes det som om västralaget låg närmare ytterligare ett mål än en kvittering för LIF.

Tränarsnack & Bäst på plan:
Klicka här för Lokalfotbollens intervju med Östavalls tränare David Nordberg och Luckstas Paul Thompson.

Östavalls IF - Lucksta IF 2-1
2020-02-15 - 13:00 - Nordichallen
Mål: 1-0 Daniel Wallsten (18), 2-0 Anton Hyrbrink (22), 2-1 Joakim Edström (40).
Domare: Per Backlin
Publik: 100

Tillbaka till Grupp 1

Tillbaka till DM, startsida

Bildkollage från DM-matchen mellan Östavall-Lucksta. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.