Trots kämpaglöd åkte både Sund och Lucksta ur trean ifjol. I år är lagen favorittippade att ta topplatserna i Medelpadsallsvenskan och lagen möts direkt i seriepremiären den 16 juni. snacka om rivstart på serien! Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.

Medelpadsallsvenskans premiär krockar med GIF Sundsvalls i Superettan då Umeå FC gästar: "Olyckligt" 

Den 16 juni bjuds det på dubbla seriepremiärer då Medelpads-allsvenskan sparkar igång samma afton som GIF Sundsvall begår sin intressanta premiär i Superettan då Umeå FC kommer på besök till NP3 Arena.
Olycklig krock.
Hinner man klona sig?


Medelpadsallsvenskan startar den 16 juni – och krockar med GIF Sundsvalls premiär i Superettan mot Umeå FC hemma på NP3 Arena.
Både trist och olyckligt givetvis, och Lokalfotbollen skulle behöva klona sig för att hinna med och bevaka båda händelserna.
Att GIF och Superettan kör igång den 16 juni beror på att man inte vill kollidera med den allsvenska starten den 14-15 juni.
Om vi väljer att fokusera på Medelpadsallsvenskan så blir det en intressant öppning med bl a mötet Lucksta mot Sund, de två klubbar som tippas kriga om att ta hem seriesegern i år.
Som ni säkert känner till kommer vi först att spela en grundserie där de tolv lagen möter varandra en gång. Därefter placeras de sex främsta lagen i en uppflyttningsserie där en plats till division 3 och en kvalplats finns i potten. Lagen möts även där i en enkelserie. Lag 7-12 får kriga om att inte åka ner i femman.

Premiäromgång Medelpadsallsvenskan:
Tisdag 16 juni:
19:00 Alnö IF - Söråkers FF
19:00 IFK Sundsvall - Kubikenborgs IF
19:00 Lucksta IF - Sund IF
19:00 Medskogsbrons BK - Essviks AIF
19:00 Selånger FK - Indals IF
19:30 Sidsjö-Böle IF - Torpshammars IF

Omgång 2:
Tisdag 23 juni:
19:00 Essviks AIF - Alnö IF
19:00 Söråkers FF - Lucksta IF
19:00 Sund IF - IFK Sundsvall
19:00 Kubikenborgs IF - Selånger FK
19:00 Torpshammars IF - Medskogsbrons BK
19:30 Indals IF - Sidsjö-Böle IF

• Spelprogram div. 4 Medelpad 2020

Tillbaka till Nyheter div. 4 Medelpad