Marcus Sjöström, Njurundas tränare är fortfarande poänglös. Marcus Sjöström, Njurundas tränare är fortfarande poänglös.

Njurunda var på väg mot första segern – då vände Långsele sista kvarten: "Höll tyvärr inte hela vägen"

(2020-09-13)
Njurunda var på väg mot årets första seger sedan Lova Sundman på egen hand skottat in 0-1 på Faxängen efter knappa halvtimman. Efter en bollvinst mitt på Långseles planhalva avancerade Lova innan hon brassade på stora kanonen.
Ledningen stod sig ända till det återstod tolv minuter utjämnade Anna Mikaelsson för hemmalaget.
Som lök på laxen kom även de svartgulas segermål i den 86:e minuten genom Maria Kuronen och nu väntar med all säkerhet åter spel i den lokala damtrean för Njurunda nästa år.

– Vi försvarade oss jättebra men tyvärr höll det inte hela vägen, säger Njurundas tränare Markus Sjöström.

Målvakten Lisen Hafstad och målskytten Lova Sundman övertygade mest i Njurunda.

Långsele AIF - Njurunda IK 2-1
2020-0-13 - 16:00 - Faxängen
0-1 Lova Sundman (27)
1-1 Anna Mikaelsson (78)
2-1 Maria Kuronen (86)
Domare: Per Söderlind
Ass. domare: Jens Nilsson och Natanael Björnler