Helmer Bergström gjorde hattrick när Svartvik storvann i Ånge. Helmer Bergström gjorde hattrick när Svartvik storvann i Ånge.

Målexplosion av Svartvik 2 i andra halvlek på Ånge IP

(2017-06-05)
Ånge reducerade till 1-2 i början av den andra halvleken mot Svartvik 2.
Där tog det positiva slut för hemma-grabbarna.
När domaren Anton Fandén blåster av matchen stod Svartvik 2 som segrare med hela 9-2 efter bl a ett hattrick av Helmer Bergström.

Ånge åkte på en rejäl överhalning hemma mot Svartvik 2.
Men det var en match som dock länge var jämn målmässigt. Helmer Bergström och Milian Dahlgren såg till att gästerna kunde gå till pausvila med 2-0 i ryggen. Tidigt i andra reducerade Omid Tajik till 1-2 och matchen såg öppen ut.

Fyra minuter efter reduceringsmålet satte Helmer Bergström sitt andra mål för kvällen – och sen kom raset. Först fullbordade Helmer sitt hattrick och därefter rann det raskt iväg till 8-1, två mål av Mickael Wallin och ett vardera av Filip Denkert och Haroun Mohamed Abdulle innan Omid Tajik satte sitt andra mål för Ånge.
Även Milian Dahlgren kunde titulera sig tvåmålsskytt då han spikade Svartvikssegern till 9-2 i matchminut 88.

Ånge IF - Svartviks IF 2 2-9
2017-06-05 - 19:00 - Ånge IP
0-1 Helmer Bergström (20)
0-2 Milian Dahlgren (39)
1-2 Omid Tajik (49)
1-3 Helmber Bergström (53)
1-4 Helmber Bergström (58)
1-5 Mickael Wallin (68)