VÄRMECUPEN
grupp H4

MATCHFAKTA & TRÄNARKOMMENTARER

Granlo BK - Söråkers BK 0-6
2016-02-16 - 18:00 - Westhagen
0-1 Victor Dagfält (12)
0-2 Patrik Lundgren (15)
0-3 Robert Moberg (26)
0-4 Robert Moberg (35)
0-5 Robert Moberg (41)
0-6 Patrik Lundgren (47)
Tränarsnack:
Nermin Zulovic, Söråker:
– Siffrorna talar för sig själv. Det märktes att vi är bättre tränade än dom så här års men Jonas Wallvik och hans killar skall ha beröm för att man aldrig gav upp och kämpade hela vägen. Hela bänken fick speltid och av dom kom Robert Moberg in och gjorde ett äkta hattrick på en kvart. Det är en stenhård kamp om att ta en plats i strarelvan i det här gänget.
Dennis Hägg, Granlo:
– (har sökt, väntar på återkoppling)


Kovlands IF - Granlo BK 2-3 (1-2)
2016-03-14 - 19:00 - Westhagen
1-0 Marcus Lindmark
1-1 Lamin Saidy
1-2 Sergio Hinestroza
1-3 Erik Dahlqvist
2-3 Jonas Nilsson

Tränarsnack:
Fredrik Åsén, Kovland:
– Besviken över förlusten naturligtvis och framförallt att dom gör mål på dom tre chanser som vi släpper till. Trots en tidig ledning uppträdde vi stressat under den första halvleken. I andra lyfter vi spelet men tyvärr har vi, precis som mot Söråker igår, svårt att sätta våra chanser. Även om Granlokeepern var duktig borde vårt övertag kunnat utmynnat i något bättre.
Jonas Wallvik, Granlo;
– Vi började riktigt bra och var duktiga på att hålla bollen inom laget och fördela den. Tyvärr hade vi svackor när vi blev trötta och tappade många bollar och blev stirriga i spelet. Då var det tur att Peter Allen mellan stolparna var på hugget. Det var han som räddade segern åt oss. Vill även berömma mittbacken Sebastian Höglund. Kovland är nog besvikna över att dom inte vann matchen. Deras 2-3-reducering kom när det bara var en minut kvar så det blev aldrig riktigt spännande även om vi blev tillbakapressade rejält sista tio-femton minuterna.


Söråker FF - Kovlands IF 1-1
2016-03-13 - 17:00 - Westhagen
1-0 Samuel Fisk
1-1 Anton Hallengren
Tränarsnack:
Nermin Zulovic, Söråker:
–Vi var lite bättre och hade några chanser att avgöra men 1-1 får ändå anses som rättvist. Victor Dagfeldt fick pris som vår bäste men hela laet skall ha beröm. Det här var ju vår första match i år på fullstor plan.
Robert Lindmark, Kovland:
– Vi fick en rejäl värdemätare mot bra fyrsiskt motstånd. Det blev också en jämn och välspelad match i högt tempo med flera bra kombinationer. Jag vill ge alla grabbarna en eloge för att vi jobbade som ett lag. Ett extra omnämnade dock för vår vindsnabba slitvarg Oskar de Vahl. Plus också att vi kunde ta poäng med vår lagledare (Fredrik Åsén) mellan stolparna i den första halvleken.


Kommande matcher:

se slutspelet

Fotnot:
Handikappmål inom parentes, d v s näe och om laget gör sitt första mål plussas det på med antal mål inom parentesen. Ettt mål per division. Speltiden är 2 x 25 minuter.


SLUTTABELLEN

1.  Söråkers FF                      2      1      1      0      7 - 1      4
2. Granlo BK      2      1      0      1      3 - 8      3
3. Kovlands IF  2      0      1      1      3 - 4      1SKYTTETOPPEN
1. Robert Moberg, Söråker 3 mål
2. Patrik Lundgren, Söråker 2