Div. 4 Medelpad, uppflyttning:
Lucksta IF - Selånger FK 12-0
2020-09-05 - 16:00 - Sörforsvallen

Samuel Keflit har gjort ett av sina sju mål när Lucksta blåste Selånger av planen och prickade in dussinet fullt. Gästernas keeper Arvid Boström inte lika munter... Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Samuel Keflit dundrar in 2-0. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Luckstas keeper Mike Karinga Persson hade en lugn eftermiddag sedan han avlöst Marcus Krutzén i paus och fick mest fokusera på att inte träffa klubblokalen, vilket gick si så där. Två fina fullträffar registrerades... Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu

Samuel Keflit sjumålsskytt när Lucksta gjorde dussinet fullt på Selånger

(2020-09-05)
Ja, vad skriver man efter en sådan här målfest?
Hemmalaget Lucksta var totalt överlägsna redan från uppvärmingen verkade det som.
Redan i den tredje minuten satte Oliver Widahl 1-0 efter en bjudning och efter 17 minuter stod det 3-0 och innan pausvilan hade firma Oliver Widahl & Samuel Keflit sett till att med varsitt hattrick utöka ledningen till 6-0.
Selånger höjde sig i inledningen av den andra halvleken och höll Lucksta stången fram till minut 57 då Samuel Keflit prickade in fyra fullträffar på blott tretton minuter. Därefter blev han utbytt då han av sin tränare Paul Thompson inte ansågs "fit" eller om det rent av var så att han ville att någon annan än Oliver eller Samuel också skulle få hitta nätet?

I vilket fall så skedde emellertid detta då inhopparna Semir Salia och Mohamadou Sumareh avslutade "slakten" med varsitt mål till dussinet fullt.
En anledning till Selångers stora förlust var att man förökte spela för ärligt och lite FÖR konstruktiv fotboll ända nerifrån eget mål och råkade ut för Luckstas helplanspress och tappade massor av bollar i uppspelsfasen med rena frilägen emot som brev på Posten. En "harakirifotboll" om inte spelarna hjälper varandra vilket inte var fallet på Sörforsvallen.
Trots storsegern har Lucksta fyra poäng upp till ledande Sund men innehar just nu kvalplatsen till division 3 före Kuben.