Frida Olsson, en av två fyramålsskyttar i SFK. Frida Olsson, en av två fyramålsskyttar i SFK.

Selånger gick från 2-2 till tvåsiffrigt borta mot KD 55:
"Många vackra mål"

(2020-09-13)
Krokom/Dvärsätt chockade med att ta ledningen redan i den femte minuten mot topplaget Selånger på Hissmovallen.
Wilma Wärulf vände emellertid på steken med två mål och ordningen återställd. Då utjämnade hemmalaget till 2-2.
Men istället för att darra tryckte gästerna "plattan i mattan" och skottade in nio raka bollar.
Frida Olsson och Tilda Wärulf var målhungrigast med fyra mål vardera.
Då Alnö "bara" kryssade mot Heffnersklubban skuggar Selånger serieledarna nu bara en poäng bakom. Det blir en rejält spännande avslutning de två kommande helgerna om vilket medelpadslag som tar hem division 2 Mellersta Norrland.

– Det var lite darrigt i början men det gick till sig om man säger så och många av målen var riktigt vackra. De hade inget avslut på mål sista 69 minuterna, säger Selångers tränare Stefan Wickström.

Frida OLsson och Tilda Wärulf gjorde tillsammans åtta av Selångers elva mål men fick god hjälp av sina lagkamrater.

Krokom/Dvärsätts IF - Selånger FK 2-11
2020-09-13 - 13:00 - Hissmovallen
1-0 Emilia Persson (5)
1-1 Tilda Wärulf (7)
1-2 Tilda Wärulf (16)
2-2 Ronja Forsberg (21)
2-3 Linn Jonsson (29)
2-4 Frida Olsson (30)