Dennis Bergström såg med sitt tidiga ledningsmål att luta över segern till Sund i Alnösundsderbyt. Arkivfoto: Lokalfotbollen.nu.
Så här ser "Bersan" ut i rakt tillstånd. Så här ser "Bersan" ut i rakt tillstånd.

Förkrossande Sundseger i årets första Alnösunds-derby

(2017-06-06)
Sund fick en bra start med en 2-0-ledning efter en kvart.
Alnö lyckades inte repa sig efter det utan hemmalaget kunde vinna årets första Alnö-sundsderby med tennissiffrorna 6-0.
Dennis Bergström och Zakaria Bel Mekki svarade för två mål vardera.
– Kul att "Zaka" gör två mål, har väntat på att det ska lossna för honom, säger Sundtränaren Göran Sundqvist.

Det blev aldrig någon spänning i Almösundsderbyt under nationaldagen.
Dennis Bergström gav Sund en tidig ledning som Per Nyman spädde på efter en kvart.
Även i den andra halvleken fick hemmalaget en smakstart på Flodbergs IP då Zakaria Bel Mekki satte 3-0 och i den 52:a minuten gjorde sig Dennis Bergström sig själv till tvåmålsskytt.
Innan kvarten var spelad i andra ökade Martin Brännström på till 5-0.
Zakaria Bel Mekki rundade sedan av målskyttet med 20 minuter kvar med att fastställa Sunds seger till 6-0.