Målvaktshjälten Christofer Högbom flankeras av målskyttarna Johan Ödmark och Sani Tahir. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu

Tredje raka vinsten för Stöde – 2-0 mot Skellefteå: "Höjde oss rejält i andra"

(2020-08-08)
Trots en mindre bra första halvlek kunde Stöde gå till pausvila efter ett sent mål av Johan Ödmark och flera stora räddningar av målvakten Christofer Högman.
I den andra spelade det röda lag et upp sig markant och Sani Tahir kunde på slutet hamra dit spiken med ett vänsterskott i krysset.
– Vi var lite illa ute under den första halvleken men vi höjde oss rejält i den andra och tar en stabil seger, säger assisterande tränaren Robert Englund.

Råkat radera hela matchreferatet och orkar inte plocka fram matchen igen ur minnets skattkammare...

• Så här säger Stödes assisterande tränare Robert Englund efter den starka 2-0-vinsten över Skellefteå

Många var bra men kvartetten Christofer Högbom i målet, mittbackarna Stefan Lagergren och Ben Slade samt vasse kantspelaren Sani Tahir strack ut lite extra ur ett starkt kollektiv.

Lokalfotbollen-TV:
• Stödes matchvinnare, målvakten Christofer Högbom och en och en halv-målskytten Sani Tahir ger sin syn på matchen.

Tillbaka till nyheter div. 2 Norrland

Stöde vann med 2-0 hemma mot Skellefteå. På bilden vänder Sani Tahir in mot centrum och drar upp bollen i krysset med sin vänsterdoja och tredje raka segern säkrad. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Oskar jublar för första målet. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Nu är tvåan på g! Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Jodå, den for in, det blev en tvåa! Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu
Mållycka nr 2. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu