15-åriga Klara Forslund gjorde hälften av SDFF:s fyra mål. 15-åriga Klara Forslund gjorde hälften av SDFF:s fyra mål.

Smakstart för SDFF 2 hemma mot Team Hudik bäddade för sjätte raka segern och nollan

(2020-08-29)
Matchen:
SDFF 2 fick en drömöppning med ett ledningsmål redan i den första minuten. Beatrice Juutinen fick ett genomstick men Team Hudik 2-målvakten

Cornelia Norberg motade men Maja Barkemo höll sig framme och målade på returen.
Klara Forslund ökade på efter en kvart och samma Klara hängde trean innan pausvilan.
Den andra halvleken spelades mer eller mindre av och det enda som är värt att nämna är att Alva Lydén fastställde hemmasegern till 4-0 och att laget höll sin sjätte raka nolla.

Tränarsnack:
– Vi rullade boll i bra tempo och de hade problem med våra genomstick under den första halvleken.  Kvalitén gick ner något i andra och det blev mest spel på mittplan då vi bevakade ledningen, säger SDFF 2:s matchcoach Jörgen Strömberg.