Fanny Selin nickar in Heffnersklubbans 1-1-mål mot IFK Timrå i inledningen av den andra halvleken. Något senare prickade samma tjej in segermålet för de helblå. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.

Fanny Selin gjorde två mål när Heffnersklubban vände underläge
till seger efter pausvilan

(2020-09-04)
Matchfakta:
I tisdags vann Heffnersklubban borta mot Stöde med uddamålet.
Ikväll gjorde man om proceduren hemma mot Timrå.
Men det var gästerna som var bäst under den första halvleken och när förre "Klubbantjejen" Thelma Bergqvist rann igenom och med en effektiv tåfjutt i steget satte 0-1 var det enligt matchbilden. Kanske borde Timrå gjort något mål till före pausvilan men ineffektiviteten stod i vägen.

Heffnersklubban gjorde en mindre lyckad första halvlek även i tisdagens bortamatch mot Stöde men rätade upp spelet och höjde sig markant under den andra halvleken även denna gång, speciellt då den inledande kvarten. Först nickade Fanny Selin in Isabelle Sarinens perfekta hörna (se bilden ovan) och strax innan timman spelad blev hon serverad 2-1 av lagkompisen Maja Medelberg.
Timrå försökte få till en kvittering men Heffnersklubban försvarade sig ypperligt och kunde ta sin femte raka seger och ta över serieledningen i en haltande tabell.

Tränarsnack / Bäst på plan:
• Heffnersklubbans tränare Jonas Prytz efter ännu en seger
• Timrås tränare Michael Wahlroos var nöjd med prestationen men inte resultatet.

Ännu fler bilder kommer att läggas in under lördagen från matchen

Em glad och nöjd Fanny Selin sedan hon med sina två mål i den andra halvleken vänt 0-1-underläge mot Timrå till en 2-1-vinst för sitt Heffnersklubban. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.