Sund 2 tog tre poäng via fyra mål på Kustängen:
"Vi gör flera fina mål"

(2020-08-10)
Sund 2 tog en stabil 4-0-seger på Kustängen mot Stockvik.
– Förutom sista kvarten i första halvlek var det vår match och vi gör flera fina mål, säger Sund 2:s tränare Per-Olof Altin.

1-0 skickade Viktor Berglund in på frispark i mitten av den första halvleken och i slutet gjorde samma spelare 2-0 efter tre pass inom laget från halva plan och mål.
Sund 2 hade flera lägen att utöka ledningen under den andra halvleken men det dröjde till slutet av matchen och då dubblade man försprånget efter två snygga fullträffar. Först från Sajad Wafi sedan Erik Bergqvist gjort sin gubbe och spelat snett inåt bakåt från kortlinjen. 15-årige Michieale Emhatsion Weldemichael fick därefter ett perfekt inlägg från Izak Altin-Elfving som han kastade sig raklång på och nickade in.

Tvåmålsskytten Victor Berglund stack ut lite extra ur ett starkt Sundkollektiv där A-lagets assisterande tränare Stefan Bjertung vaktade kassen och visade att takterna fortfarande sitter i.

Stockviks FF - Sund IF 2 0-4
2020-08-10 - 19:00 - Kustängen
0-1 Viktor Berglund (22)
0-2 Viktor Berglund (41)
0-3 Sajad Wafi (85)
0-4 Michieale Emhatsion Weldemichael  (89) (Abdirahman Sabriya enligt domarrapporten).
Domare: Yasin Jimeali Mohamed, Sundsvall
Ass. domare:Ahmed Haysow Mohamud och Nils Borgström