Tredje raka förlusten för Indal
-
Indal inkasserade i afton sin tredje raka förlust i comebacken - 2-4 mot Sund 2.
Indals tränare Christer Dahlin var dock inte alltför nedslagen trots detta.
- Vi börjar bli bättre och bättre. Skulle behövt mer tid att få ordning på allt men nu är det som det är och serien är i full gång.

1-1 i paus

Indal hängde med bra under den första halvleken även om Sund 2 hade det mesta av bollinnehavet.
Ali Kanso Mahmoud spräckte dock nollan när han sköt gästerna till ledningen med en straff i minut 34.
Indal bet ihop och precis innan pausen lobbade Jonas Engman in kvitteringen från kanten till publikens och hemmaspelarnas jubel.

Den andra halvleken blev tuffare för hemmalaget och tidigt i andra återtog Sund 2 ledningen. Denna gång genom Mustafa Mohammed Wafi Wafi.
1-3 kom med knappt 20 minuter kvar. Andreas Kenny knackade bollen förbi sin motståndare innan han satte bollen hårt och lågt i bortre hörnet.

Bästa matchen

Indal orkade inte hänga med nu längre och i den 83:e minuten kunde "Wafi Wafi" raka in 1-4 på ett inspel från kanten och definitivt säkra segern.
Sista ordet skulle emellertid ett kämpande Indal få när en frispelad Daniel Lundberg behärskat rullade in matchens sista mål till 2-4.
- Vi gjorde vår bästa match för året och styrde matchen fullständigt och spelade kontrollerat, säger Sund 2:s tränare Michael Ankarmark, A-lagets långtidsskadade mittback.
Beröm hos segrarna till Victor Bergman Rönnqvist som styrde spelet från sin centrala mittfältsposition samt målvakten Olu During, utespelaren som tog på sig ansvaret som sista utpost sedan ordinarie keeper tackat nej till spel och gjorde det klanderfritt.

Saknar ork

Indals tränare Christer Dahlin var inte alltför nedslagen efter tredje raka förlusten.
- I det stora hela så rullade vi boll men saknar ännu lite ork på mitten och är lite klena i offensiven. Vi är också lite för långsamma ännu och vi behöver återfå ett par riktigt bra spelare och några fler träningar, sammanfattar Dahlin.
Mittbacken och lagkaptenen Andreas Lundberg, mittbacken/innermittfältaren Pontus Bystedt och vänsterbacken Daniel Lundberg, på slutet anfallare och målskytt, skall ha överbetyg i hemmalaget.

Publik: 67

Mustafa Mohammed Wafi Wafi gjorde två av Sunds mål när man besegrade Indal med 4-2.