Utvisning fick det att väga över till Fränsta 3 – Karmand Mahmud svarade för ett hattrick

(2016-05-14)
Söråker 2 hämtade in ett 0-2-underläge mot Fränsta 3. Därefter åkte man på en ödestiger utvisning och gästerna kunde återta ledningen och även utöka den.
Karmand Mahmud stor matchhjälte för FIK 3 med sitt hattrick.

Ett ungt Söråker 2 hamnade efter dryga halvtimmen i ett 0-2-underläge på Timrås konstgräs mot Fränsta 3. Karmand Mahmud gav gästerna ledningen i den tolfte minuten och sedan satte Omid Ebrahimi 0-2 på straff.
Via två mål på vardera sidan av halvtidsvilan var emellertid Söråker ikapp i målprotokollet. Linus Mattsson, straff, och Yonathan Helsing.
Matchen stod sedan och vägde när Herman Eriksson Häggström fick sitt andra gula kort och blev utvisad. Något som blev ödestigert. Karmand Mahmud gjorde sitt andra mål i matchen bara minuten efter utvisningen och ett par minuter senare fullbordade Karmand sitt hattrick och säkrade definitivt Fränstas seger.

kommer att uppdateras efter jag har fått kontakt med lagens ledare.