Tomas Jonsson tränar Selånger. Tomas Jonsson tränar Selånger.

Selångers bättre flås gav utslag mot Stöde 2 –vände 0-1-underläge till 2-1-seger sista halvtimmen

(2017-06-12)
Stöde 2 tog ledningen i den första halvleken hemma på IP men i andra vände Selånger sista halvtimmen.
Segermålet gjordes av Abraham Brhane Tesfamariam sedan han utnyttjat ett dåligt hemåtpass till målvakten.
– En fysisk match med jämnt spel där vår bättre ork till slut fällde avgörandet, säger Selångers tränare Tomas Jonsson.

Stöde tvingades avvara några av sina normalt ordinarie spelare, bl a strategen Linus Sjölander, p g a A-lagsspel i helgen.
Nu går det ingen nöd på dom röda direkt då laget har en stor trupp men lite av toppen hade skalats av.
Stöde 2 tog ledningen efter en omställning där en fri Fredrik Hammarlund lyfte in 1-0 i den 28:e minuten.
Hemmalaget hade sedan det mesta av bollinnehavet resten av halvleken, dock utan att hota nämnvärt.

I mitten av den andra halvleken började Stöde 2:s ork att tryta och Selånger fick allt mer att säga till om och i minut 64 satte Josef Samir Ghachem pannan till Yehannes Gebremichael Abera fina inspel.
Fyra minuter senare vann Abraham Brhane Tesfamariam bollen efter ett dåligt hemåtpass till målvakten och rullade in segermålet.

Stöde IF 2 - Selånger FK 1-2
2017-06-12 - 19:00 - Stöde IP
1-0 Fredrik Hammarlund (28)
1-1 Josef Samir Ghachem (64, nick)
1-2 Abraham Brhane Tesfamariam (68)
Domare: Hanad Ibrahim Muhammed (kanonbra!)