IFK Sundsvalls matchhjältar mot Indal. 57-årige målvakten Anders Aspenrud och segerskytten Jonas Lundin. En stilla undran? Är det här samma knickers som "Aspen" hade under sin tid i Skönsbergs BK tidigt 80-tal? Foto: IFK Sundsvall.

57-årige "Aspen" motade allt när IFK Sundsvall vann "oförtjänt" mot Indal

(2020-09-19)
Matchen:
Indal vaskade fram tillräckligt med chanser för att vinna på Baldershov mot IFK Sundsvall men i hemmamålet stod 57-årige Anders Aspenrud och motade allt oavsett om det var frilägen från Olof Torstensson eller välplacerade frisparkar från Sergio Hinestroza nära stolprötterna. Veteranen tog ALLT!
Och då gick det som det brukar när ett lag bränner sina chanser, motståndarna gör mål. Med kvarten kvar fick Jonas Lundin ett läge som han förvaltade och Indal fick lämna planen tomhänta.

Tränarsnack:
– Tre oförtjänta poäng, men vi hade "Aspen". Vi kom inte alls upp i vår nivå och hade svårt att hålla bollen inom laget, säger IFK Sundsvalls tränare Fredrik Enqvist.
– Med det övertag vi har i spelet idag måste man vinna en sådan här match. Vi borde ha gjort ett par, tre mål redan innan de gör sitt enda. Vi brände en drös lägen, säger Indals tränare Dennis Hägg.

Bäst på plan:
Andreas Aspenrud var helt klart "the man of the match". Roligt att konstatera att Emad Nademi åter var tillbaka på en fotbollsplan efter sin långvariga sjukdom då han hoppade in som högerback och var i stort sett klockren. 
I Indal var Samuel Buanie tillbaka på mittfältet efter lång frånvaro och svarade för en fin match.

IFK Sundsvall - Indals IF 1-0
2020-09-19 - 12:00 - Baldershovs IP
Matchfakta