Samuel Keflit målade dubbelt under den första halvleken. Samuel Keflit målade dubbelt under den första halvleken.

Samuel Keflit tvåmålsskytt när Lucksta spelade hem en 4-2-seger över Essvik

(2020-08-04)
Lucksta rev åt sig en 3-0-ledning under den första halvleken via två mål av Samuel Keflit och ett frisparksmål stolpe in från spelande tränaren Jimmie Nordberg.
När Semir Salia satte fyran tidigt in i andra var saken klar på Sörforsvallen även om Essvik sista tjugo reducerade två gånger om genom Danne Johansson och Henri Sjödal.

Lucksta gav inte gästande Essvik någon pardon. Redan i den sjätte minuten skickade Samuel Keflit in 1-0 på volley och i mitten av den första halvleken drog Jimmie Nordberg in 2-0 på frispark stolpe in med sin vänsterfot.
I den 36:e minuten hittade Samuel Keflit den bortre gaveln med ett skott från straffområdeslinjen och klappat & klart för tre nya poäng för serietvåan kändes det som.

Spiken i kistan kom fem minuter in i andra då Oliver Widahl tog ner ett inlägg på bröstet och lade upp för Semir Salia som tryckte in fyran.
Essvik ska ha en eloge att man inte grävde ner sig utan kom tillbaka och reducerade två gånger om genom Daniel Johansson (fri från mittlinjen)