Oskar Nordlund höll Ljungas supportrar på halster. Väntade till den 89:e minuten innan han kvitterade. Oskar Nordlund höll Ljungas supportrar på halster. Väntade till den 89:e minuten innan han kvitterade.

Ljunga och Alnö gjorde varsitt självmål i 3-3-mötet – Oskar Nordlund kvitte-rade i den 89:e minuten

(2016-07-01)

Fyra självmål bjöds det på i den sista våromgången varav två på Ljungalid där Alnö gästade. Lagen gjorde varsitt vilket var helt i sin ordning då även matchen slöt oavgjord 3-3.
Oskar Nordlund säkrade Ljungapoängen med sitt kvitteringsmål bara minuten från slutet.

Det tog till slutet av den första halvleken innan dödläget bröts på Ljungalid. Då tog gästande Alnö ledningen genom Måns Lind.
Knappa kvarten in i andra ökade ö-laget på då Ljunga bjöd på ett självmål.
Hemmalaget gav dock inte upp utan med cirka kvarten kvar reducerade Stefan Gustafsson och strax därpå var det Alnös tur att bjuda på ett självmål.
I den 83:e minuten återtog Alnö ledningen då Adrian Yman inte gjorde något misstag från straffpunkten.
Men ännu en gång skulle hemmalaget komma tillbaka och kvittera. Med lite drygt en minut kvar hittade alltid hårt jobbande Oskar Nordlund rätt bakom Joakim Grannas i bortamålet.
Almö går till sommarvila som åtta, tre poäng före just Ljunga på nionde plats.