IFK Sundsvalls tränarstab 2021. Fr v Fredrik Enqvist (huvudtränare), Krister Wikner (spelande assisterande) och Anders Aspenrud (målvaktstränare med rätt att vakta kassen vid behov).

Fredrik Enqvist kör på en andra säsong som IFK-tränare: "Inte riktigt klar"

(2020-11-18)
Fredrik Enqvist fortsätter som IFK-tränare och till sin hjälp får han spelaren Krister Wikner.
– Känner mig inte riktigt klar i IFK. Vi har en bra och spännande trupp och vi började bygga på något förra säsongen som ska bli kul att köra vidare med, säger Fredrik Enqvist.

Den assisterande tränaren Martin Fors gick till Kuben där han tillsammans med Emad Nademi, även han före detta IFK, ska ansvara för "Tigerränderna" under 2021.
Men glädjande är att huvudtränaren Fredrik Enqvist blir kvar sedan han på kort varsel i januari i år hoppade in efter att tilltänkte Robert Englund valde Stöde i division 2.
IFK Sundsvall missade att ta sig till höstens uppflyttningsserie men tog i gengäld hem nedflyttningditon vilket får anses som helt OK då man var nykomlingar från femman.
– Känner mig inte riktigt klar i IFK. Vi har en bra och spännande trupp och vi började bygga på något förra säsongen som ska bli kul att köra vidare med, säger Fredrik Enqvist.

"Fredde" kommer att få en ny assisterande vid sin sida i år.
– Ja, spelaren Krister Wikner kliver in och "Kotten" (Mikael Kotermajer, reds anm) kommer fungera som en resurs och stötta där det behövs.
Klart i övrigt är att Anders Aspenrud fortsätter som målvaktstränare och att spelartuppen i skrivande stund är status quo.

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad