2017-03-12 - 19:00 - Westhagen
1-0 Homaguom Leigh (11)
2-0 Ramin Sajadi (42)
Matchen:
IFK Timrås unga andralag visade upp mycket spring i benen och fina tekniska färdigheter och besegrade rättvist Wiskans äldre klientel med 2-0. Homaguom Leigh satte ledningsmålet efter elva minuters spel och när Wiskan gick för en kvittering på slutet kontrade Ramin Sajadi in tvåan och säkrade segern.
– Vi gjorde vad vi kunde men Timrå hade många duktiga spelare. Vi skapade ett par halvchanser framåt men mycket mer blev det inte. Det här var första gången vi var utomhus i år men killarna skall ha godkänt tycker jag, säger Wiskans tränare Martin Carlsson.

Om någon ledare i IFK Timrå 2 läser dessa rader, var vänlig kontakta gärna Lokalfotbollen för en matchkommentar. Tackar på förhand. Ring 0730 - 49 88 88.

Wiskans IF (1) – Holm SK 0-1 (0-1)
2017-03-13 - 20:00 - Westhagen
0-1 Niklas Wikholm (7)
Matchen:
Wiskan öppnade starkt och pressade tillbaka Holm. I den sjunde minuten var Holm för första gången i anfall och efter ett fint kombinationsspel kunde Niklas Wikholm sätta 1-0 från nära håll.
Efter målet ryckte Holm upp sig spelmässigt och den andra halvan av första blev jämnare även om Wiskan hade mycket boll.
Den andra halvleken blev snarlik den första men Wiskan kunde inte utnyttja sitt övertag utan är redan efter Värmecupens andra dag utslagna ur turneringen. Hade "Whispes" bara lyckats peta in en boll hade man fått två tack vare bonusregeln då de blå-vit-randiga spelar i en division lägre än Holm.
– Wiskan var bättre än oss, men det är vi som gör målet. Grabbarna kämpade på bra och defensivt svarade vi för en bra insats, säger Holms spelande tränare Andreas Lundberg.
Holms högerback Mikael Johansson stängde sin kant och leverade fina uppspel, ända tills han sträckte sig på slutet.
Det blir nu ren grupfinal i morgon mellan Holm och IFK Timrå 2.

Holms SK – IFK Timrå 2 0-2 (0-2)
2017-03-13 - 19:00 - Westhagen
0-1 Innocent Manzi (11)
0-2 Jonathan Mancousian (15)
Matchen:
IFK Timrås unga andralag är klara för lördagens kvartsfinaler efter en stabil 2-0-seger mot Holm. "Junisarna" visade sig bättre tränade och var dessutom skottstarkare. Både Innocent Manzis och Jonathan Mancousians mål kom från distans.
Holm försvarade sig emellertid väl men orkade inte riktigt mobilisera i offensiven.
– Vi drabbades av tre sena återbud vilket gjorde att vi blev ganska tunna idag, säger lagledaren Peter Lind.
Andreas Nilsson på mitten övertygade i Holm.

Fotnot:
Handikappmål inom parentes, d v s näe och om laget gör sitt första mål plussas det på med antal mål inom parentesen. Ettt mål per division. Speltiden är 2 x 25 minuter.