Medelpadsfemman

Omgång 7

Hårknutarnas kamp! IFK 3:s Kalle Normelli och Granlos Christofer Lust krigar om bollen. Den här duellen vann Kalle men Christofer vann matchen med 5-1. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.
Daniel Näslund gjorde två mål mot Fränsta. Foto: Björn Sjödin. Daniel Näslund gjorde två mål mot Fränsta. Foto: Björn Sjödin.

6-2 Daniel Näslund 66

Domare: Nilla Sjöberg, Alnö (skötte sig bra)

Publik: 42
Det blev aldrig någon spänning i den här matchen. Fränsta saknade ett antal tongivande spelare och för att göra en jämn match då krävs att målvakten spelar på toppen av sin förmåga. Så blev det nu inte. Hasan Ali Jan hade ingen av sina bättre dagar och det tappades bollar och slank in några mellan benen osv. Mellan minut 14 och 27 gjorde Ånge 2 fem mål varvid flera av dem var långt ifrån ottagbara om man säger så.
Efter 5-0 blev sista timmen mer eller mindre en transportsträcka mot slutsignalen. En timme som faktiskt FIK vann med 2-1 och skall ha en eloge att man aldrig slutade kämpa trots den gigantiska uppförsbacken.
- Vi fick lite enkla mål i början så det blev aldrig någon riktig match. Efter 5-0 bytte vi friskt och alla fick speltid. Heder till Fränsta som aldrig gav upp, säger Ånges tränare Robert Åström.
- Vi hade tio man borta av olika anledningar, de flesta med giltiga orsaker som skador, jobb, utlandsresor, giftasbestyr m.m. Tycker vi spelade upp oss efter att ha åkt på några skitmål i början och kämpade oss in i matchen. Ånge är ju ett mycket bättre lag än oss på alla positioner, säger Fränstas lagledare Peter Modén, som dock slapp se sin son i motståndarlaget den här gången.
Ånge 2: Innermittfältaren Fredrik Karström och anfallaren Niclas Möllhagen övertygade i Ånge 2
Fränsta: Jämt skägg, ingen som stack ut mer än någon annan

Johan Andersson skickade upp en yttersida i krysset. Johan Andersson skickade upp en yttersida i krysset.

Sidsjö-Böle IF - Stöde IF 2/Nedansjö 6-0 (3-0)
6-0 Hans Fagerström (straff) 82

Domare: Hampus Vågeteg, Sundsvall (bra insats)

Publik: 22
Stöde 2/Nedansjö saknade flera viktiga pjäser och hade inte mycket att sätta emot Sidsjö-Böle på Kubens konstgräs. Redan efter åtta minuter stod det 2-0 och i paus 3-0.
I den andra halvleken dubblade hemmalaget målskyttet och segersiffrorna kunde skrivas till 6-0.
Flera av målen var vackra historier.
Claudio Moraga var tillbaka efter skada och han behövde bara fem minuter på sig för att sätta 1-0 på halvvolley, fint frambröstad av Emad Nademi.
Nademi satte själv 2-0 sedan han drivit in från högerkanten och begravt sitt skott i det borte hörnet.
Vid 3-0 gick bollen "one touch" hela anfallet ända fram till Erik Senestad som avslutade med en utsida förbi duktige målvakten Tomas Hedlund.
4-0 kom i den andra halvlekens sjätte minut. Högerbacken Johan Andersson gick på offensiven och gjorde sin gubbe innan drog upp en yttersida i det första krysset.
5-0 tåade Brehon "Lapi" Berisha in i den 77:e minuten sedan Patrik Törme serverat honom en passning mellan mittbackarna och 6-0 satte Hans Fagerström på straff.
Stöde 2/Nedansjö hade en enda målchans på hela matchen. Inhopparen Gustav Sahlin manövrerade sig hela vägen fram till S/B-målet men fick bollen lite för långt ifrån sig precis i avslutningsfasen. Den aktionen var värt ett bättre öde annars.
- Vi började bra med två snabba innan vi blev bekväma och föll in i deras tempo. I andra höjde vi bolltempot igen och kunde göra tre mål till samtidigt som vi kunde hålla nollan, säger Sidsjö-Böles tränare Robert Olsson.
- Vi hade många borta men jag tycker vi gör det bra ändå. Dom juniorer som fick chansen tog för sig och var duktiga. Sidsjö-Böle är ju ett topplag och det kanske inte är mot dom som vi skall ta våra poäng heller, säger Nedansjös tränare Christer Söder.
​Sidsjö-Böle: Mittbackarna Lukas Sahlin och Hans Fagerström styrde mycket av spelet från sina mittbackspositioner och framåt var unge veteranen Erik Senestad ständigt på hugget och spelbar.
Stöde 2/Nedansjö: Tomas Hedlund var stabil och säker i målet, otränade Filip Astby trixade på mitten och var oerhört bra enligt tränare Söder. Gustav Sahlin spelade vänsteryttermittfältare i andra halvleken och var ytterst nära att spräcka S/B:s nolla.

William Östman gjorde 0-1 och hade sedan bud på fler mål innan David Eriksson, f d MIF, kunde kvittera. William Östman gjorde 0-1 och hade sedan bud på fler mål innan David Eriksson, f d MIF, kunde kvittera.

Ljunga IF - Matfors IF 1-1 (0-0)
2013-06-05 - 19:00 - Ljungalid
0-1 William Östman 48
1-1 David Eriksson 73

Domare: Roger Pettersson, Sundsvall (pendlade mellan horribel och bra beroende på vilket lag du frågar...)

Publik: 55 + HG:s tax
Matchen, Roy B Olsson, Ljunga IF:
Nära skjuter ingen hare, men det hade kunnat bli 2-1. Angående Lokalfotbollens tips före matchen alltså.
Jag vet inte om det är vi eller Matfors som skall vara mest nöjda över resultatet. Matfors startade bäst, men hade väl inte någon direkt  farlighet förutom två hörnor i den 4:e- och 12:e minuten. Båda rann dock ut i sanden.
I den 18:e minuten hade Petrus Nordlund en farlig nick och i den 23:e sköt
Anders Bohman strax utanför.
Vi hade också tre hörnor men Matfors målvakt Jonas Dunberg var på hugget och boxade bort samtliga.
Visst, Matfors förde väl spelet i första halvlek, utan att därför dominera.
...men dessa djäkla andra halvlekar. Redan i den tredje minuten gör Matfors 0-1 genom William Östman. Målet föregicks av slarv eller missförstånd mellan liberon Gunnar Westberg och målvakten Viktor Nordlund. Gunnar slår en för lös boll som Viktor inte hinner ut på utan Östaman är först på den.
Men som mot Stöde 2/Nedansjö i förra matchen kastar vi inte in handduken utan flyttar upp laget och trycker på.
I den 72:a minuten kommer målet. Förre Matforsspelaren David Eriksson får ett bra läge drar på ett hårt skott som touchar en back och ställer Dunberg.
Under matchens sista fem minuter har Petrus Nordlund två riktigt bra chanser men i båda situationen rivs han ner av Matforsförsvaret. I åtminstone i ett av fallen skulle han haft straff men som vanligt vågar domaren inte blåsa.
Matchen, Jörgen Fandén, Matfors IF:

Fränsta har sin Myggvall, Ljungaverk har sin Knottvall! Jag missade början av matchen men enligt publiken var det MIF som hade spelet  i början av matchen. LjIF kom då knappt över mittlinjen.
Efter dryga kvarten hade lagen varsin chans. Matchen fortsätter med att Matfors har det mesta av spelet men LjIF sticker  upp med ett par chanser.
Hemmalagets backlinje kändes lite osäker, rensade gärna till inkast i stället för  att ta tag i bollen. Nu visade det sig emellertid vara ganska effektivt.
Första halvlek slutade dock mållös, 0-0.
Andra halvlek började med att William Östman gör 0-1 i minut 48. Han kom fri  med Ljungas målvakt Victor Norlund och kunde lägga in bollen.
Därefter har Matfors lite mer av spelet igen, William Östman var nära efter en  "snöboll" av Philip Andersson, mv-Nordlund vann dock den kampen.
Nu böljar spelet ett tag och rätt som det är får David Eriksson i Ljunga  skottläge och sätter 1-1 bakom Jonas Dunberg. Släkten är värst då David har gjort  många säsonger i MIF i sin karriär.
Sista kvarten byts det chanser hela tiden och båda lagen har flera vassa  men några fler mål blir det inte.
Domaren var bra, han tillät närkamper utan att det gick överstyr.
Ljungas ledarstab har kanske annan åsikt då en av deras ledare, Roy B Olsson, blev uppvisad  på läktaren i 75:e minuten.

- Hela laget gjorde en riktigt bra insats och hade domaren visat mer kurage så hade Lokalfotbollen fått rätt i sitt 2-1-tips till oss, säger Ljungas lagledare Roy B Olsson, som blev hänvisad till läktarplats av domaren efter sina protester.
- Efter vårt ledningsmål
 känns det som vi har en positiv känsla och vill skapa mer framåt men istället bjuder vi på alldeles för mycket och ger Ljunga chansen att komma in i matchen. Efter deras kvittering byter vi chanser med varandra utan att något av lagen har kylan i avsluten. Som helhet kan vi inte vara nöjda med vår egen insats men som matchen gestaltade sig så får vi vara nöjda med resultatet, säger Matfors tränare Ulrik Norberg.
Ljunga: Ted Carlsson gjorde ett enda misstag under hela matchen.
Matfors: Jonas Dunberg i målet svarade för en stabil insats och plus också till anfallarna.

Selånger FK 2 - Ljustorps IF 0-0 (0-0)
2013-06-05 - 19:00 - Bergsåkers IP

Domare: Nilla Sjöberg, Alnö (höll samma nivå som i dambasket)
Publik: 31
En välspelad match mellan två lag som verkligen bemödades sig att göra något konstruktivt med bollen. Dock utplånade båda lagens fina försvarsarbete de flesta anfallen. Visst skapades det chanser men endera brändes dom eller så svarade målvakterna för säkra ingripanden.
Hemmalagets Hakim Rouass hade flera fina lägen i andra men inte ens helt fri efter en snabb omställning fick han in bollen men även Ljustorp missade ett par riktigt feta chanser.
Spelmässigt var det en jämn första halvleken medan gästerna tog över markant i den andra och hade en konstant press men det unga SFK-laget, med de två 97:orna Fredrik Söderlund och Said Gavador som ytterbackar, stod upp bra och dom snabba omställningarna på långe och avige Hakim Rousass var aldrig ofarliga.
En sevärd 0-0-match helt enkelt.
- Vi har en riktigt bra organisation i försvarsspelet trots att vi hade en utespelare i målet idag. Trots att vi hade tio man borta idag visade vi bra tålamod och bra struktur i spelet och fick inte panik när vi blev tillbakapressade i den andra halvleken. Ljustorp är nog det bästa laget vi mött så här långt, säger Selångers tränare Ola Persson, som själv fick ställa sig till förfogande på bänken utifall att...
- Vi skapade rejält med chanser, speciellt under den andra halvleken, men vi fick helt enklet inte i bollen. Annars spelade vi riktigt bra med högt bolltempo och bra fart i spelet, säger Ljustorps tränare Torbjörn Persson.
Selånger 2: Hakim Rouass i anfallet höll ensam hela Ljustorps försvarslinje rejält sysselsatt. Plus även till redan nämnda ytterbackarna Fredrik Söderlund och Said Gavador.
Ljustorp: Mittbackarna Jesper Eklund och Anders Ellingsson var tillsammans med Henrik Huhta på innermittfältet lagets mest tongivande spelare.

Niklas Wikholm fick en lidersk knäpp och skickade in fyra bollar ba-kom Sunds keeper. När hände det se-nast? Niklas Wikholm fick en lidersk knäpp och skickade in fyra bollar ba-kom Sunds keeper. När hände det se-nast?

Utvisning Sund 2: Tommy Ankarmark 45

Domare: Tobias Stenshagen, Sundsvall (osäker och nervös).
Publik: 15
Det bjöds på rena målorgien på Flodbergs IP när Holm vann mot Sund 2 med bandysiffrorna 8-4 (!).
Niklas Wikholm inledde sin målkavalkad av fyra med att ge gästerna ledningen redan i den femte minuten. Giftige Niclas Jonsson replikerade dock omgående men två lyckominuter i den 13:e och 14:e för gästerna gjorde att man kunde gå ifrån till 1-3.
Sund gav sig inte utan reducerade när Martin Brännström hittade rätt med en straffspark efter 25 minuter.
Holm ryckte åter i målprotokollet och kunde gå ifrån till en 2-5-ledning inför den andra halveken sedan bl a Wikholm fullbordat ett hattrick.
Direkt efter pausvilan innan den andra halvleken skulle sparka igång blev Sunds spelande tränare, Tommy Ankarmark, utvisad sedan en av de assisterande domarna sagt att hon hört att Tommy kallat henne "helt störd". Något som Tommy tillbakavisar skarpt.
- Jag skulle aldrig kalla en person jag inte känner för "störd". Speciellt inte en ung tjej som går på linjen, bedyrar Tommy Ankarmark, och fortsätter:
- Kanske missuppfattade hon mig när jag pratade med min mittbackskollega Martin Brännström om jag sade nåt som "den här halvleken var helt störd" eller nåt. Jag vet inte. Men kanske får jag skylla mig själv då jag klagade lite högljutt på ett par domslut under den första halvleken. Men att kalla någon "störd", det har jag inte gjort!
Helt klart en olustig händelse och att gå ut till andra halvlek för Sund med 2-5 i baken och plötsligt bli en man mindre ökade inte chanserna till att komma ikapp.
Den andra halvleken blev av förklarliga skäl rätt avslagen men målen fortsatte att trilla in då försvarsspelet var mer eller mindre obefintligt från båda håll.
Det som är värt att  nämna sista fyrtiofem är väl att Niklas Wikholm satte även nätet i dallring en fjärde gång och att Sundmålvakten Filip Limmerdal gick upp på en hörna på slutet och blev målskytt. En ljus avslutning på en annars mörk målvaktsdag för unge Limmerdal.
- Gör man fyra mål skall man ta poäng men Holm var tuffare och hårdare och våra unga spelare i försvaret orkade inte stå emot av förklarliga skäl. Naturligtvis även tråkigt med min utvisning men jag har bett om ursäkt i alla fall och förklarat för den unga linjedomaren att jag aldrig sade dom orden hon trodde sig höra, säger Sunds tränare Tommy Ankarmark.
- Ja, idag var vi överlägsna och borde nog vunnit med större siffror. Att släppa in fyra mål i en sån här match är verkligen inte godkänt. Vi måste spela med betydligt mer skärpa och beslutsamhet för att det inte ska bli så. Trepoängaren är naturligtvis det viktigaste för att vi ska hänga på däruppe, och på lördag gäller det att tagga till igen när IFK Sundsvalls tredjelag gästar Holmvallen,  säger Holms tränare Thomas Åslin efter matchen.
Sund 2: Niclas Jonsson var rena yrvädret i kedjan och Martin Brännström var bra som mittback i första och innermittfältare i andra.
​Holm: Mattias Engman på mittfältet gjorde en riktigt bra match och man måste naturligtvis nämna Niklas Wikholm som fick fart på ketchupflaskan och gjorde fyra mål.

Ferdi Ismaili och Jonas Orgmets kan inte komma överens om vem som skall rulla in 3-1-bollen i tom bur. Efter lite dividerande blir det till slut Ferdi som kan fullborda sitt hattrick. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.
Oskar de Wahl sprang fort, sprang mycket och sprang rätt. Foto: Janne Pehrsson, Lokal-fotbollen.nu. Oskar de Wahl sprang fort, sprang mycket och sprang rätt. Foto: Janne Pehrsson, Lokal-fotbollen.nu.

1-5 Ferdi Ismaili 79

Domare: Jose Luis Ahumada, Timrå (njae...det blev lite får många fel idag)
Publik: 16
I mitt förhandstips trodde jag att det skulle bli sex mål i den här matchen (3-3).
Jag fick rätt till antalet, men fel i fördelningen.
Granlo vann nämligen med hela 5-1 på Indals IP sedan IFK 3:s spelare föredragit studentfest före fotbollsmatch denna fredag vilket gjorde att man saknade två tredjedelar av startelvan.
Något som inte syntes första halvtimmen av matchen som var spelmässigt ganska jämn men det var Granlo som vaskade fram dom farligare chanserna.
T ex hade man en jättechans att ta en tidig ledning men IFK-keepern Fredrik Bäckström gjorde en monsterräddning på Brima Bassies närskott. Oskar de Wahl satte emellertid returen i mål men den vinkades bort av den assisterande domaren för offside.
Tyvärr råkade Bäckström ut för en "upperbody injury" i samband med "flygturen" vid räddingen, eller rättare sagt var det nog landningen som gick snett.
Istället kunde IFK ta ledningen efter en dubbelhörna. På den andra gick Granlomålvakten Alexander Nilsson bom och bollen seglade över honom till en helt fri Johan Koistinen Nordquist som snyggt nickade in matchens första mål.
GBK fortsatte komma runt på IFK:s kanter och skapa bra lägen men trots skadan fortsatte Bäckström att gäcka målsugna Granlospelare och var inte "Bäckis" i vägen så tog bollen i virket eller smet utanför.
Mitt i pressen tappade Granlos annars säkre mittback Edin Muratovic bollen till en IFK:are som kom helt fri med Alexander Nilsson, som emellertid kom snabbt ut ur sitt mål och räddade friläget och revanscherade sig för hörnmissen. 0-2-underläge där och uppförsbacken hade blivit brant och IFK:aren fått en jättedos dextrosol.
Granlo gick till motattack men det tog en halvtimme innan dom röda fick hål på IFK:s A-truppskeeper Bäckström. Och vem skulle göra det om inte Granlos specielle målskytt, Ferdi Isamaili? I kamp med IFK:s mittback efter en djupledslöping erövrade han bollen och säkert placerade in kvitteringen.
Tre minuter senare vann Oscar de Wahl bollen på mitten och Granlo kom tre mot en. Ferdi Isamaili hade två passingsalternativ men valde att avsluta själv - 1-2.
I halvlek tvingades IFK till en jobspost. Smärtan blev för svår för Bäckström och han hade inget annat val än att lämna över målvaktshandskarna till utespelaren Jacob Glas inför den andra halvleken.
Det unga IFK-laget, som tvingats ställa upp med en hel del otränade spelare, hade gett sitt bästa under den första halvleken. Man fortsatte visserligen att hota med djupledsbollar efter kanterna men fick inget betalt längre då GBK-försvaret stängde till eller helt enkelt hann först på bollarna.
Istället var det Granlo som ständigt kom igenom, både på kanterna och i mitten. Det senare i den 50:e minuten då både Jonas Orgmets och Ferdi Ismaili störtade framåt på en djupledsboll tillsammans med en hemåtjagande IFK-förvarare. Från andra hållet kom målvakten Glas och vid straffområdeslinjen kolliderade kvartetten och alla blev liggande. Först upp var de bägge Granlospelaren men det tog ett tag innan de kom överens om vem av dom som skulle rulla in bollen i det tomma målet. Orgmets var gentil och lät Ismaili fullborda sitt hattrick.
1-4-målet var snyggt. En brytning i försvaret, bollen till Alen Zulovic på mitten som matade en spelbar Brima Bassie med en perfekt passning ut på vänsterkanten. Brima drev ner mot kortlinjen innan han tittade upp och såg lagkompisen Zecir Raimi helt fri vid straffpunkten. Passningen blev perfekt men målvakten Glas räddade det första skottet men Zecir tryckte behärskat in returen.
IFK:s försvar var nu i upplösning och Granlo fick ytterligare ett antal frilägen och Ferdi Ismaili brände två-tre kanonlägen innan han fick bollen till skänks av en IFK-försvare som missade att nicka bort en boll och Ferdi kunde enkelt rulla in 1-5.
Sista tio blev en duell mellan Ferdi Ismaili och "Jacke" Glas i IFK-målet där den senare gick segrare ur striden vid samtliga tillfällen. Sista med en sanslös benparad när Ferdi laddade allt från tio meter i ren frustration.
Båda lagen drog på sig en hel del skador, det var många sena tacklingar, både framifrån, bakifrån och från sidan i det blöta gräset. Ibland blåste domaren, ibland inte och när signalen kom var det inte alltid åt rätt håll. Lite tombola faktiskt. Och nog borde det visats upp fler gula kort?
Jag har nog aldrig sett Granlos lagledare Jonas Wallvik så upprörd av en domarinsats. Han kunde inte ens stå kvar och se på matchen vid spelarbåset utan gick upp i slänten och såg matchen där det formligen osade svavel...
- 2/3 av laget var på studentskiva men jag tycker att vi stod emot bra i första men i andra orkade vi inte längre, säger spelande ledaren i IFK 3, Kalle Normelli helt kort, och skyndade vidare mot Sundsvall för fortsatt studentfirande.
- Vi hade spelat ut Granlo om vi hade kunnat haft rätt lag. Nu blev de inte så mycket att snacka om, säger IFK 2:s tränare Kenneth Kile, som fick hoppa in och på kort varsel coacha tredjelaget.
- Hela laget spelade riktigt bra. Vi var inte riktigt på tårna vid deras ledningsmål men efter att vi gjorde 1-1 tog vi över helt och var bättre matchen igenom, säger Granlos tränare Nermin Zulovic.
IFK Sundsvall 3: Högerbacken Kalle Normelli den enda som får godkänt i backlinjen och innermittfältarna Olof Thorstensson och Simon Bohlin försökte så gott det nu gick men man fick inte så många bollar att jobba med. Båda målvakterna Fredrik Bäckström och utespelaren som hoppade in i andra, Jakob Glas, är värda överbetyg.
​Granlo: Ferdi Ismaili gjorde fyra mål men sett till chanserna kunde han ha satt målrekord i div. V-fotbollen. Oscar de Wahl sprang snabbt, sprang långt och sprang rätt. Vilket arbetskapacitet. Vinthund och arbetshäst i en och samma kropp. Kul också att se nye vänsterbacken Lamin Saidy. Trots trängda lägen försökte han alltid att spela eller dribbla sig ur situationerna. Ingen tjongande där inte. Alen Zulovic kom arbetsklädd efter en hård tag på jobbet men gav trots det allt på planen, både som mittfältare och mittback.

William Dalenius sänkte Kuben 3 i sin återkomst till Has-sel. William Dalenius sänkte Kuben 3 i sin återkomst till Has-sel.

Kubikenborgs IF 3 - Hassels IF 2-3 (1-1)
2013-06-05 - 20:00 - Kubikenborgs konstgräs
1-0 Johan Skog 10
1-1 William Dalenius 39
1-2 William Dalenius 59
1-3 William Dalenius 62

2-3 Christer Eriksson 88

Domare: Andreas Wiklander, Söråker (godkänd, gjorde inte fler misstag än spelarna på planen).
Publik: 15
William Dalenius har återvänt till Hassel från Lucksta och i sin första match efter återkomsten prickade han in ett hattrick och sänkte Kuben 3.
Då hjälpte det inte att landslagsstjärnan i hockey, Mattias Månsson, hoppade in och gästspelade hos "Tigerungarna".
Annars började det bra för hemmalaget då Johan Skog avslutade kliniskt på ett inspel från kanten i den 10:e minuten.
Hassels taktik skulle dock fira stora triumfer i en annars jämn match. Man lyfte långt från egen backlinje, gick på skarv och framåt löpte alltså William Dalenius. Den tredje fullträffen, som kom i den 62:a minuten, gjorde han på ren vilja och lite jonglering.
Efter det hade båda lagen ytterligare chanser till nätkänning med det dröjde till det återstod två minuter innan nästa mål föll. Då knorrade Christer Eriksson in en frispark till 2-3 men där tog Kubens poängchanser slut.
Annars var det här ingen match som går till historiken. Två dåligt tränade elvor vilket betydde "långa lag" och stora ytor vilket gjorde att underhållningsvärdet var minimalt.
Kuben 3 hade många nya och var långt ifrån samspelta vilket också syntes i passningsspelet.
Hassel visade betydligt mer hjärta och det gjorde att matchen vägde över till deras fördel även om ett kryss kanske hade varit mest rättvist. Något som William Dalenius inte brydde sig om...
- Vi gjorde snabbt 1-o och första kvarten kändes det som om vi skulle kunna döda den här matchen snabbt. Därefter slutade vi spela fotboll och många plockade fram "julgransfötterna" och det var inte många passningar som gick till den medspelare, säger Kubentränaren Christer Eriksson, för dagen även spelare - och målskytt!
- Hela laget svarade för ett jättejobb och jag vill ge samtliga grabbar en stor eloge. Vårt klart bästa match för säsongen och efter en kvart in i andra så vägde matchen över till oss, säger Hassels tränare Benny Stiernström.
Kuben 3: Johan Skog var ensam men farlig i anfallet och på mitten visade Sean Kettle klokhet och spelförståelse innan orken tröt.
​Hassel: Målvakten Jörgen Värme svarade för mångder av fina räddningar i sin första match i målet men bäst på planen var tremålsskytten William Dalenius.

Skytteligan, omgång 7

Ferdi Ismaili gjorde fyra mål mot IFK 3 och tog över skytte-ligaledningen i femman. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen .nu. Ferdi Ismaili gjorde fyra mål mot IFK 3 och tog över skytte-ligaledningen i femman. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen .nu.