Mobergs inhopp gav Torpshammar tre poäng
-
Torpshammar spelade formligen ut Hassel men det krävdes en årsdebuterande Håkan Moberg för tre poäng. Efter att ha hoppat in i andra halvlek tog det bara fyra minuter innan han nickade in segermålet.
- Det är bara att erkänna. Torpshammar spelade bra och var klart bättre än oss, erkänner Mr Hassels IF Seth Larsson.

Fotboll inte logisk

Det för dagen orangedressade Torpshammars IF öppnade matchen i tempo furioso och formligen spelade ut hemmalaget Hassel och när mittbacken Tommy Göransson i den 27:e minuten nickade in Joakim Jonssons frispark var det bara ett kvitto på överlägsenheten.
Dominansen fortsatte och direkt efter ledningsmålet var Rikard Vikberg på vippen att öka på till 0-2.
Precis innan paus kom beviset att fotboll inte alltid är logisk. Peter Eckman lade upp för frispark och sekunden senare hade han gjort sitt tredje mål i årets Medelpadsfemma.

Moberg nickade till

Den andra halvleken fortsatte som den första - med total Torpdominans men det krävdes ett inhopp från årsdebuterande Håkan Moberg för en återtagning av ledningen. Han hade bara varit på planen i fyra minuter när han nickade in Stefan Lindmans inlägg.
Det visade sig i slutändan även bli det matchavgörande målet även om gästerna låg närmare 1-6 än 2-2.
- Det är bara att erkänna. Torpshammar spelade bra och var klart bättre än oss. Tyvärr nådde vi inte nära vår prestation senast mot Fränsta men det skall inte förringa Torsphammars insats, säger Mr Hassels IF Seth Larsson.