Tremålsskytten "KW" Svedin, Tremålsskytten "KW" Svedin,

"KW" Svedin gjorde hat-trick när Sidsjö-Böle avfärdade Medskogsbron med klara siffror

(2020-08-07)
Sidsjö-Böle hade inga problem att slå tillbaka jumbon Medskogsbron.
Segersiffrorna skrevs till 7-0 och målgladast var Karl-William Svedin med sitt hattrick,
– Är mest nöjd med att vi tog hela matchen på allvar och aldrig slog av på takten, säger Sidsjö-Böles tränare Mikael Eklöf.

Medskogsbron fortsätter att ha det tungt i årets Medelpadsallsvenska.
Åter tvingades man ställa upp med otränade spelare vars bäst före datum gått ut för flera år sedan. Men ändå starkt att visa hjärta för klubben då det saknas spelare på grund av skador med mera.
Och man stod upp bra första 40 minuterna och då var det bara Karl-William Svedin som hittade in med en boll bakom Markus Holdo. Holdo som tog hjälp av ribban också direkt i matchöppningen.
Men sista självande minuterna av den första halvleken satte Ville Bondén två mål, varav 0-3 kom efter ett vackert långskott.

I den andra halvleken tröttnande Medskogs, av förklarlig anledning, medan Sidsjö-Böle fortsatte att rulla boll och jaga mål. Det blev totalt sju stycken sedan "KW" Svedin fullbordat sitt hattrick med två ytterligare fullträffar, lagkaptenen Marcus Berglind knäat in en hörna och Hamidou Diallo Gaye avslutat målandet i den 90:e minuten.

– Känns som vi lagt ner det hela för året. Idag tvingades vi ringa in några gamla Medskogslirare för att få ihop fullt lag, fick själv hoppa in och lira en bra stund. Men om man ska se det positivt så släppte vi i alla fall inte in mål efter 19 sekunder som senast mot Selånger. Tycker att vi sett till förutsättningarna håller nere siffrorna ganska bra ändå, säger Medskogsbrons hårt prövade tränare Fredrik Allgren.
– Är mest nöjd med att vi tog hela matchen på allvar och aldrig slog av på takten. Av matchens 90 minuter var vi väl 80 på deras planhalva men Medskogs kämpade på och försvarade sig bra, säger Sidsjö-Böles tränare Mikael Eklöf.

16-årige yttern Pontus Fröding begick sin A-lagsdebut med den äran och tog för sig ute på kanten. På mitten lade Matin Hosseini under sig otaliga löpmeter och slet föredömligt mot övermakten.
Utöver målskyttarna var Victor Bergman Rönnqvist Sidsjö-Böles bästa. Ett omnämnande är även unga inhopparna Jack Öhrberg (född -05) och Adrian Bergström (född -04).

Medskogsbrons BK - Sidsjö-Böle IF 0-7
2020-08-07 - 19:00 - Viforsplan
0-1 Karl-William Svedin (14)
0-2 Ville Bondén (40)
0-3 Ville Bondén (42)
0-4 Karl-William Svedin (49)
0-5 Marcus Berglind (69)
0-6 Karl-William Svedin (82)