Målrikt och kryss rättvist på Sidsjövallen
-
Sidsjö-Böle ledde tre gånger men samtliga gånger kom ett poängtörstigt Ljustorp tillbaka och 4-4 var ett rättvist resultat. Något som båda tränarna endade sig om.
– Vi fick jaga hela tiden men vi visade upp en härlig moral och gav aldrig upp och visade att man kan komma långt med rätt inställning, säger Ljustorps tränare Nedeljko "Mitro" Mitrovic.

Jisses vad det svängde på Sidsjövallen och det var rena vilda västern under den första halvleken.
Målhungrige Fitim Ugzmailji gav Ljustorp ledningen i den åttonde minuten.
Sidsjö-Böle vände snabbt via två straffsparkar i den tionde och tolfte minuten vilka båda exekuterades på bästa sätt av Erik Senestad.
– Den ena var klart tveksamt dömd, säger Ljustorpstränaren Nedeljko Mitrovic och hans kollega i hemmalaget Emad Nademi var faktiskt böjd att hålla med.
"Mitro" blev emellertid gladare i den 19:e minuten då Fitim Ugzmailji satte en frispark direkt i mål till 2–2.
Olle Nordberg återgav emellertid SBIF ledningen efter dryga halvtimmen men Fitim Ugzmailji replikerade återigen omgående. Fitim verkar gilla att spela mot Sidsjö-Böle. I en träningsmatch innan serien gjorde han fyra mål varav ett med en bicycleta.
Tio minuter in i den andra halvleken tog "makrillarna" ledningen för tredje gången i matchen genom fastighetsmäklaren Artagan Keskin, som gjort comeback under året.
Men Ljustorp behöver poäng i kampen om uppflyttning och mobilierade ännu en gång för utjämning och med sju minuter kvar satte Hugo Artega 4–4-målet.
Den rafflande och välspelade matchen hade fått sett sitt sista mål.
– Vi fick jaga hela tiden men vi visade upp en härlig moral och gav aldrig upp och visade att man kan komma långt med rätt inställning, säger Ljustorps tränare "Mitro" Mitrovic.
– Det märktes att Ljustorp hade mycket att spela för och dom krigade på hela tiden och i slutändan speglade nog resultatet matchen, säger Emad Nademi.
Sidsjö-Böle hade en trio som utmärkte sig lite extra. Josef Rahmqvist och Claudio Moraga på mitten samt löpvillige Olle Nordberg i anfallet.
Tremålsskytten Fitim Uzgamailji framåt och mittbacken André Moberg bakåt bäst i Ljustorp.

Sidsjö-Böle IF – Ljustorps IF 4–4
2014-09-21 - 16:00 - Sidsjövallen
0-1 Fitim Ugzmailji 8
1-1 Erik Senestad (straff) 10
2-1 Erik Senestad (straff) 12
2-2 Fitim Ugzmailji 19
3-2 Olle Nordberg 32
3-3 Fitim Ugzmailji 34