Robin Nymo prickade in ett dubbelt hattrick, d v s sex mål! Robin Nymo prickade in ett dubbelt hattrick, d v s sex mål!

Robin Nymo sexmålsskytt när Alnö 2 körde över Selånger 2 med 14-0

(2020-06-29)
Alnö 2 satte Selånger 2:s nät i dallring tio gånger under en 27 minutersperiod i matchen och vann totalt med hela 14-0.
Robin Nymo var målhungrigast med sex fullträffar.
–Vi spelade bra rakt igenom och släppte ofta bollen till den som hade fart, säger Alnö 2:s tränare Magnus Pallin.

Alnö 2 daskade plattan i mattan direkt borta mot Selånger 2 och innan klockan tickat upp till kvarten ledde gästerna med 4-0.
Resultatet stod sig fram till inledningen av den andra halvleken då Alnögrabbarna sparkade igång en ny målorgie som var ännu värre då man sprutade in tio bollar i nätet på 27 minuter.
Den avslutande kvarten blev Alnökillarna lite väl målsugna på egen hand och valde att avsluta själva trots att lägena inte alltid var det bästa.
Men det klart, 14-0 är siffror man inte vinner med varje dag.
Robin Nymo hängde sex kassar och dessutom lirade han fram till ett par. Radarkompisen i anfallet,  Philip Pallin, passade fram till åtta av målen och gjorde två själv.

–Vi spelade bra rakt igenom och släppte ofta bollen till den som hade fart och kom runt både på kanterna och i mitten. På det hela taget var vi väldigt konstruktiva största delen av matchen, säger Alnö 2:s tränare Magnus Pallin.​​​​​​​

Alnös redan nämnda anfallsduon Robin Nymo och Philip Pallin hittade varandra bra med flera mål som resultat. Tim Strand ska har mycket beröm för sin insats på mitten.
Det kan tyckas märkligt men Selångers bäste spelare var målvakten Max Appelquist som gjorde en hel radda vassa räddningar.

Selånger FK 2 - Alnö IF 2 0-14
2020-06-29 - 19:00 - Selånger IP
0-1 Philip Pallin (5)
0-2 Viktor Sundin (8)
0-3 Philip Pallin (10)
0-4 Robin  Nymo (13)
0-5 Erik Edström Petré (49)
0-6 Robin Nymo (51)