Bara oavgjort igen för Holm trots rejält spelövertag
-
Holm hade ett rejält spelövertag mot Selånger 2 på Westhagen men fick återigen nöja sig med ett kryss sedan man bränt många bra lägen.
- Vi måste vara ännu mer fokuserad på uppgiften så kommer nog skärpan och då också förhoppningsvis målen, säger tränaren Thomas Åslin.

Kan inte skylla på ojämn plan

Det vill sig inte för Holm när det gäller att producera mål framåt. Förra matchen mot Alnö 2 och dagens match mot Selångers andralag skulle man ha vunnit klart men det verkar vara väldigt svårt att få bollen i nät. Det känns tidvis som bollkänslan inte infunnit sig i Holmspelarna ännu. Och idag kan man inte skylla på dålig och ojämn plan, då matchen spelades på Westhagens konstgräs.
Första halvlek var sju minuter gammal när Elias Lindqvist kunde göra 1-0 för Selånger 2 sedan Holmförsvaret inte förmått rensa undan bollen.
Resten av halvleken jagade Holm ett kvitteringsmål men fick vänta till den 32:a minuten innan Patrik Sundberg kunde sätta 1-1.
Hemmalaget spel gick ut på att nå duktige Hakim Rouass med bollar men Holmförsvaret lyckades väldigt väl med att neutralisera detta och Hakim fick gå mållös från matchen denna gång.
Andra halvlek blev ett jagande på ett andramål från Holms sida men bollen ville helt enkelt inte hitta in bakom duktige Mike Karinga Persson i SFK-målet.
- En riktig skitmatch från vår sida. Spelet ute på planen fungerar skapligt men sista tredjedelen är inte bra, säger Holmtränaren Thomas Åslin efter matchen.

Maina skadad

Ett stort avbräck råkade Holm ut för när vänsterbacken Pontus Maina tvingades kliva av med känningar i baksida lår.
- Vi får hoppas att det inte är lika allvarligt som ifjol för Pontus för han behövs verkligen i laget, säger lagledaren Kenth Åslin.
I hans ställe kom Krister Lind in och gjorde en helgjuten insats resten av matchen så det finns reservkraft att ta till, den saken är klar. Men det blir att träna anfallsspel och avslut nu för att få det att lossna.
- Vi måste vara ännu mer fokuserad på uppgiften så kommer nog skärpan och då också förhoppningsvis målen, säger tränare Åslin.
Plus idag till mittbacken Henrik Lindblom som spelade resolut mot sina gamla lagkamrater. Inhopparen Krister Lind och Lars-Eric Sollén ska också ha ett omnämnande men laget i sin helhet kan mycket bättre.
- Holm var snäppet bättre än oss genom hela matchen, så vi är absolut nöjda med 1-1, säger Selångers tränare Mikael Lindquist till st.nu.