Lokalfotbollen tippar Medelpads-allsvenskan – så slutar kvällens matcher 

(2020-06-23)
Rejäl sommarvärme stoppar inte Medelpadsallsvenskan!
Ikväll spelas det full omgång med några intressanta matcher som jag ska drista mig på att tippa mellan svettningarna.


Kommentarer:

19:00 Essvik - Alnö (tips 2-2)
– Två jämbördiga lag och logiskt tips blir alltså kryss.

19:00 Kubikenborgs IF - Selånger FK (tips: 2-0)
– Kuben spelade bra boll senast men var synnerligen ineffektiva. Selånger har inte samma robusta försvar som IFK Sundsvall men har spelare för snabba omställningar så det gäller för "Tigerränderna" att inte stå på hälarna.

19:00 Sund IF - IFK Sundsvall (tips: 2-1)
– Både Sund och IFK Sundsvall tog tunga premiärsegrar tack vare stark defensiv. I värmen tror jag Sunds passningsspel kommer att ge utslag och räcka till seger i en jämn match.

19:00 Söråkers FF - Lucksta IF (tips: 2-4)
– Bägge nollade i premiären och kvällens match på Lötas konstgräs blir lite av en sexpoängsmatch och där kommer gästernas bättre flås att ge utslag i den andra halvleken efter en jämn första timme.

19:00 Torpshammars IF - Medskogsbrons BK (tips: 1-0)
– Torpshammar och Medskogs är två lag som förväntas slåss i toppen och därför är kvällens möte på de förstnämndas IP av oerhörd vikt. Oklart vilka spelare som lagen kan låna in från Östavall respektive Stöde. "Rätt" lån kan mycket väl avgöra matchen. Torp åkte på en sur och sen förlust i premiären. Blir det stolpe in i afton istället?

19:30 Indals IF - Sidsjö-Böle IF (tips: 2-2)
– Indal och Sidsjö-Böle avslutar kvällens matcher i Medelpads-allsvenskan och kan gå och vilket håll som helst. Två lag som har kapacitet att slåss "topp 6". Lutar åt kryss men där det mest effektiva laget kommer att ta hem en viktig trepoängare.

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad