Amanda Sevefjord var tillbaka från Bali och hoppade in med Timrå 2 och var bäst på planen. Amanda Sevefjord var tillbaka från Bali och hoppade in med Timrå 2 och var bäst på planen.

2-0 Emelie Åkersten
2-1 väntar på info

Domare: Daniel Jacobson, Sundsvall

Publik:

Timrå 2 kunde ställa ett starkt lag på benen i regnet på Bergeforsens IP i matchen mot topplaget Sund, bland annat fanns nyförvärvet från Selånger Marlene Ejerås och A-lagsspelaren Amanda Sevefjord med i startelvan.
Första halvtimmen var Timrå det bättre laget men fick aldrig någon utdelning men släppte i gengäld inte till någon målchans bakåt.
Sista kvarten jämnade spelet ut sig och det var rena ställningskriget. Därför kom Timrås ledningsmål i den 35:e minuten lite överraskande när Isabell Forslund gjorde 1-0 efter en hörna.
I den andra halvleken böljade spelet fram och tillbaka där lagen bytte chanser med varandra. 2-0 eller 1-1? Det blev Timrås Emelie Åkersten som hittade nätet och hemmalaget tog därmed ledningen med 2-0.
Trots det skulle det bli en spännande avslutning i matchen.
Sund reducerade efter ett långskott och tryckte sedan på för en kvittering på slutet men hemmalaget redde ut stormen.

Timrå 2: - Vårt 1-0-mål var viktigt för utgången av matchen och även vårt 2-0 kom psykologiskt. Skönt att vi kunde hålla ledningen ända in i mål och jag är mycket nöjd med vår insats, inte minst defensivt, säger Timrås tränare Kent Thorn.
Sund: väntar på info

Timrå 2: Amanda Sevefjord ägde matchen från sitt mittbacksroll.

Louisa Strid satte två bollar i den and-ra halvleken när Se-långer vann med 5-1. Louisa Strid satte två bollar i den and-ra halvleken när Se-långer vann med 5-1.

Publik: 31

Selånger 2 tog en klar seger i regnet på Bergsåkers IP, en seger som borde varit ännu större än de 5-1 som den skrevs till om man ser till antalet målchanser.
Matfors 2 var klart underlägsna men gav aldrig upp och slet föredömligt mot övermakten.
Miriam Dahlgren och Louisa Strid gjorde två mål var för segrarna.
Selånger 2: - Bollinnehavet kan ha varit vårt största hittills den här säsongen. Positivt med mycket målchanser även om det inte blir mål på alla. Tycker Matfors kämpade på bra trots att de mest fick jaga boll. En eloge för att de inte vek ner sig utan kämpade på hela matchen, säger Selångers tränare Magnus Ohre.
Matfors 2: väntar på info
Selånger 2: Extra beröm till Nathalie Stridhs första halvlek och tillbaka i lite av det som liknar hennes fjolårsform. Systern Louisa Stridh gjorde i sin tur sin bästa halvlek för säsongen i den andra och kryddade den med två mål. I övrigt plussar vi även lite extra för Ebba Ohre och Linn Jonsson.

Lisa Krohn är även bra med fotbolls-skor på fötterna. I matchen mot Torps var hon planens gi-gant. Lisa Krohn är även bra med fotbolls-skor på fötterna. I matchen mot Torps var hon planens gi-gant.

Söråkers FF - Torpshammars IF 2 1-0 (0-0)
2013-06-04 - 19:00 - Söråkers IP
1-0 Lina Ohlsson 52

Domare: Peterson Lugero, Sundsvall

Publik: 15

Regnet ställde till det för både Söråker och Torpshammar 2. Det blev svårspelat värre men båda lagen bemödades sig att försöka spela spelet så gott det nu gick.
Spel- och målchanssmässigt gick matchen i Söråkers favör men några fler mål än Lina Ohlsson 1-0-mål tidigt i den andra halvleken blev det inte.
Söråker: - Vi låg närmare 2, 3-0 än mål för Torp men vi missade en hel del på det svårspelade underlaget. Vi vann i alla fall matchen och det var det vikigaste, säger Söråkers tränare Benny Ohlsson.
Torpshammar 2: väntar på info
Söråker: Lisa Krohn var bäste hemmaspelare men även lagkaptenen Sara Josefsson och Linnea Berg tillhörde de bättre och skall ha beröm.

Sundsvalls DFF 2 - Heffnersklubbans BK 1-3 (0-1)

Publik: 18
Heffnersklubban tog sin femte raka seger i Damtrean efter 3-1 borta mot SDFF 2.

Skytteligan, omgång 6

Lina Ohlsson gjorde åtta mål mot Matfors och seglade upp i topp i damtreans skytteliga. Lina Ohlsson gjorde åtta mål mot Matfors och seglade upp i topp i damtreans skytteliga.