Tayser Shiqwara gav Timrå en 2-0-ledning edan efter 18 minuter och grundade 6-3-segern mot Selånger 2. Tayser Shiqwara gav Timrå en 2-0-ledning edan efter 18 minuter och grundade 6-3-segern mot Selånger 2.

IFK Timrå avgjorde tidigt på "Campingen" mot Selånger 2 när serien vände

(2020-08-24)
Selånger 2 fick ingen revansch när serien vände idag.
IFK Timrå följde upp förra veckans 3-0-vinst med en 6-3-seger där skytteligaledaren Tayser Shiqwara svarade för två tidida mål vilket gav gästerna ett tidigt grepp.
I den 40:e minuten blev Timråmålvakten utvisad men kunde ändå gå till pausvila med 4-0 i ryggen. Antoni Barborar och  Saw En Gay målgörare.
Direkt i andra satte Olle Forsberg 0-5 innan Selånger 2 kunde räta upp det något via mål av Oskar Nääs och Tobias De-Wall.
Matchens sista fem minuter avslutades med att Ali Imad Faeq ökade på till 2-6 innan Oskar Nääs friserade det hela till 3-6 med sitt andra mål för kvällen.

– Vi var inte fokuserade från start och hamnade i ett 0-4-underläge efter den första halvleken. Kanske det hade sett annorlunda ut om vi inte blivit bestulna på en straff vid 0-1, funderar Selånger 2:s tränare Dan Jonsson, som ändå var nöjd med att hans unga lag kunde resa sig och vinna den andra halvleken med 3-2.
(väntar på återkoppling från IFK Timrås ledare)

Yttermittfältaren och tvåmålsskytten Oskar Nääs bäst i Selånger.

Selånger FK 2 - IFK Timrå 3-6
2020-08-24 - 18:00 - Selånger IP, Campingen
0-1 Tayser Shiqwara (13)
0-2 Tayser Shiqwara (18)
0-3 Antoni Barborar (32)
0-4 Saw En Gay (43)
0-5 Olle Forsberg (46)
1-5 Oskar Nääs (57)