Gräsmattorna är inte tipptopp i distriktet ännu men är spelbara. På Holmvallen lirare hemmalaget och Alnö 2 1-1 under onsdagskvällen. Foto: Kenth Åslin.

Delad pott på Holmvallen
-
Det blev delad pott när Holm tog emot Alnös andralag på Holmvallen på onsdagen.
1-1 blev slutresultatet sedan bortalaget haft ledningen med 0-1 i halvtid.
- Sett till hela matchen så skulle vi ha vunnit, säger Holms tränare Thomas Åslin.

Snöpligt Alnömål

Första halvlek var relativt jämn och båda lagen skapade chanser men det skulle dröja till den 30:e minuten innan Alnö kunde ta ledningen. Målet var snöpligt sedan hemmamålvakten tappat bollen i samband med en utspark och tagit upp den igen. Domaren Per Backlin blåste för indirekt frispark i hemmalagets straffområde. Frisparken gick i muren men returen kunde Jesper Nyman sedan sätta i mål.
Andra halvlek var det hemmalaget som dominerade och skapade ett otal chanser men man hade väldigt svårt att komma rätt i de avgörande lägena. Men i den 70:e minuten kunde dock hemmalagets Emil Westberg frälsa sitt Holm med ett skott från straffområdeslinjen som fick en fin båge över Alnömålisen Kevin Källström.

Tryckte på för en segermål

Efter det tryckte hemmalaget på för ett segermål och hade chans på chans men utan resultat.
- Vi gör ingen bra match alls. Vi känns ovän med bollen och har svårt att få med oss den i avgörande läge, säger Holmtränaren, Thomas Åslin efter matchen.
Alnö spelade riktigt bra i första halvlek men i andra skulle hemmalaget ha avgjort till sin fördel.
- Sett till hela matchen så skulle vi ha vunnit men som sagt, ingen bra match. Vi måste höja oss rejält till på söndag när vi ska möta Selångers andralag, säger Holms tränare Thomas Åslin.
Holmtränaren ville plussa för vänsterbacken, Pontus Maina, som kommit igång rejält nu när han fått vara skadefri. Även Lars-Eric Sollén ska ha en eloge för sitt slit.