Damtrean

Omgång 17

5-1 för Heffnersklubban
Heffnersklubban var bättre matchen igenom men resultatet kanske inte direkt visar på matchen som sådan.
- 5-1 kanske blev nåt mål för mycket. Vi kämpade på och jobbade så gott det gick. Med skador och sjukdomar var det svårt att göra oss själva rättvisa på planen men jag vill ge en eloge till kämpaglöden i laget, säger Söråkers tränare Benny Olsson.
Nathalie Zavolas inhopp i andra halvlek var mycket bra i övrigt drog alla sitt strå till stacken i Söråker.
(väntar på matchinfo och kommentarer från Heffnersklubban)

Heffnersklubbans BK - Söråkers FF 5-1 (3-0)

IFK Timrå 2 tappade div. II-chansen med två minuter kvar mot SDFF 2
Den 50-hövdade publiken på Bergeforsens IP fick se ett tidigt och ett sent mål när IFK Timrå 2 gästades av SDFF 2.
Ida Backlin gav hemmalaget ledningen efter fyra minuters spel och hade trepoängaren ända till Emmy Blomgren kvitterade med två minuter kvar.
Emmys 1-1 mål gladdes mest av Selånger 2 som tack vare det målet redan är klara seriesegrare trots att en omgång återstår.
(väntar på matchinfo och kommentarer från Timrå 2 och SDFF 2)

IFK Timrå 2 - Sundsvalls DFF 2 1-1
2013-09-22 - 13:00 - Bergeforsens IP
1-0 Ida Backlin 4
1-1 Emmy Blomgren 88
Domare: Björn Sjöblad, Sundsvall
Publik: 50

Det vinnande Selångerlaget i Damtrean: Ledare: Magnus Svensson, Magnus Ohre, Thomas Jonsson. Spelare övre raden från vänster: Ebba Ohre, Mikaela Johansen-Moen, Agnes Cöster, Louisa Strid, Emelie Bergh, Kajsa Bergsten, Josefine Jonsson. Nedre raden från vänster: Julia Wänglund, Nathalie Strid, Elina Jonsson, Ida Rusth, Denise Dotson, Vilma Gustafsson, Linn Jonsson. Foto: Maria Eilertsen

Seriesegern klar för Selånger 2
Trots att Julia Wänglund är stekhet visar hon kyla framför mål nu i höst.
I 5-0-segern för ett par veckor sedan mot Heffnersklubben låg hon bakom SFK 2:s samtiga fem fullträffar, fyra mål och ett assist.
Idag vann Selånger 2 återigen med 5-0 och Julia prickade egenhändigt in dom fyra första.
- En stabil insats på en lös och svårspelad Gumsekullen. Som vanligt var det laget som helhet som gjorde att vi vann, men den kylan Julia har i avgörande lägen visar sig sticka ut, så är det bara, säger tränaren Magnus Ohre.
övriga plus för dagen går till mittbackslåset Joesefin "Jossan" Jonsson och Ebba Ohre samt till comebackande inhoppare Natahlie Strid.
- I just Nathalie har vi ett litet sparkapital för framtida matcher, säger Ohre, vars Selånger 2 redan är klara seriesegrare trots att en omgång ännu återstår. Lokalfotbollen gratulerar.
(väntar på matchinfo och kommentarer från Njurunda IK)

Ett mål från tvåsiffring för Sund
Sund städade av Matfors 2 men 9-0 och vara bara ett mål från tvåsiffrigt.
Maria Vestberg hungrigast med fyra mål.
Matfors har nu spelat klart för i år och tog i alla fall en seger, den mot Torpshammar 2 förra helgen.
(väntar på matchinfo och kommentarer från Sund och Matfors 2)

Skytteligan, omgång 17

Lina Ohlsson har gjort 17 mål så här långt i damtrean. Lina Ohlsson har gjort 17 mål så här långt i damtrean.