VÄRMECUPEN
grupp H5

MATCHFAKTA & TRÄNARKOMMENTARER

Hassels IF - Holms SK 3-2
2016-02-19 - 11:00 - Westhagen
1-0 Gajp (2)
1-1 Lars-Eric Sollén (11)
2-1 Shivan (20)
2-2 Niklas Wikholm (23)
3-2 Baktiar Hussein (42)
Tränarsnack:
Benny Stiernström, Hassel:
– Det var två halvdanna lag som möttes. Båda lagen gjorde många misstag bakåt. Vi ställde upp med ett orutinerat lag men grabbarna känpade på så gott dom förmådde och vi lyckades också ta hem segern. Pontus Stiernström, Fredrik Hilinder och altmeister Peter Eckamn skall ha överbetyg.
Andreas Lundberg, Holm:
– Det här var inte
bra från varken det ena eller andra hållet. En riktig försäsongsmatch i ordets rätta bemärkelse. Vi gör för många enkla misstag, tappar bort både boll och markering i försvarsspelet. Det var ingen som stack ut positivt idag, alla kan mycket bättre.

Nedansjö IK (1) - Holms SK 3-0 
2016-02-14 - 20:00 - Westhagen
2-0 Andreas Sundqvist (inkl. 1 hkp-mål) (3)
3-0 Joakim Wickberg (32)
Tränarsnack:
Christer Söder, Nedansjö:
– Det var stenkontrollerat och vi fick också en tidigt 2-0-ledning redan efter tre minuter att rida på när Andreas "Lill-Antee" Sundqvist dräpte in returen efter Staffan Söders ribbskott. Vi släppte bara till en målchans på hela matchen och det räddade Anton Fandén. 3-0-målet kom tididgt i andra när Joakim Wickberg satte den perfekt i krysset. Hela backlinjen gjorde ett bra jobb och på innermitt vann Viktor Bergman-Gullmark mycket boll och spelade klokt. Priset till vår bäste gick annars till "Lill-Ante" ute på högerkanten.
Andreas Lundberg, Holm:
– Vi inledde dåligt i första men spelade upp oss i andra och skapade en del men inga som snurrade på mållinjen direkt. Mittbackarna Daniel Haglund och Andreas Moreau skötte sig bra.


Hassels IF - Nedansjö IK (1) 0-0
2016-02-13 - 16:00 - Westhagen
Tränarsnack:
Benny Stiernström, Hassel:

– Det har varit en tuff helg för oss med både Sundcupen och match i Värmecupen. Fem spelare som var med och spelade Nordic idag kunde inte var med mot Nedansjö utan vi fick damma av några ur det gamla gardet. Med tanke på detta och att det var vår första insats i år på stor plan är jag nöjd. Vi skapade tre bra chanser och hade bl a ett "inläggsskott" som svepte ribban. Tråkigt att vi fick Anne Serif skadad efter en råkapning som skickade honom till sjukhus. Att bara ge ett gult kort när det är solklart rött var dåligt av domaren. Vår målvakt Alexander Sjöbom var precis som under hela Sundcupen – mycket bra. 
Christer Söder, Nedansjö:
– Vi provade på att spela 3-4-3 och det såg bra ut i första. I andra tappade vi på kanterna samtidigt som Hassel ryckte upp sig. Vi borde avgjort i första men vi visade ingen kyla framför målet när vi fick våra chanser. Joakim Wickberg, som släpande forward, och Patrik "Putte" Nilsson i anfallet var duktiga och i målet tog Anton Fandén det han skulle.

Kommande matcher:

se slutspelet


Fotnot:
Handikappmål inom parentes, d v s näe och om laget gör sitt första mål plussas det på med antal mål inom parentesen. Ettt mål per division. Speltiden är 2 x 25 minuter.


TABELLEN

1.  Nedansjö IK                       2      1      1      0      3 - 0      4
2. Hassels IF     2      1      1      0      3 - 2      4
3. Holms SK 2      0      0      2      2 - 6      0SKYTTETOPPEN
1. Shivan, Hassel 1 mål
1. Baktiar Hussein, Hassel 1
1. Gajp, Hassel 1
1-1 Lars-Eric Sollén, Holm 1
1. Niklas Wikholm, Holm 1
1. Andreas Sundqvist, Nedansjö 1
1. Joakim Wickberg, Nedansjö 1