Stefam Näslund var tillbaka från älgjakten och satte en fullträff. Stefam Näslund var tillbaka från älgjakten och satte en fullträff.

2-2 i epilogen mellan Kuben och Selånger: "Rättvist resultat"

(2020-10-03)
På Kubens konstgräs möttes två lag som bara hade äran att spela för.
Gästande Selånger inledde piggast och tog ledningen i minut nummer sju genom Elliot Collén.
Kubens bäste, William Östman, kvitterade efter dryga halvtimman och krysset stod sig ända till den 82:a minuten då Stefan Näslund, tillbaka från älgjakten, återgav Selånger ledningen efter Jonas Öhmans inlägg.
Men säg den glädje som varar. I stort sett omgående utjämnade Kevin Nordström sedan han mött ett inspel i höjd med straffpunkten och därefter var det slutmålat för den här säsongen.

– Efter att vi tappade chansen att nå kvalspel gick luften ur oss och idag var det ganska slätstruket även om vi kanske borde ha vunnit med, säg 5-2. Dessutom hade det blivit en roligare lagfest om vi vunnit, säger Kubens avgående tränare Mattias Johansson.
– Rättvist resultat då vi hade en ribbträff utöver målen men vi räddade också på mållinjen vid ett tillfälle. Skönt ändå att få avsluta med poäng och vår bästa match i höst, säger Selångers tränare Anders Nyberg,.

William Östman på Kubens mittfält ska ha godkänt medan de övriga kan bättre.
I Selånger framhäver vi Elliot Collén, Jonas Öhman, Lukas Lindbäck och målvakten Johannes Wårlin.

Kubikenborgs IF - Selånger FK 2-2
2020-10-03 - 11:30 - Kubikenborgs IP, konstgräs
0-1 Elliot Collén (7)
1-1 William Östman (32)
1-2 Stefan Näslund (81)
2-2 Kevin Nordström (82)
Domare: Hans Söderblom, Holm
Ass. domare: Shadi Diraoui och Björn Sjöblad, Sundsvall