Kyaw Soe Kyaw Soe alias Kuchie West, satte ett hattrick när Ljustorp vann i Fränsta. Kyaw Soe Kyaw Soe alias Kuchie West, satte ett hattrick när Ljustorp vann i Fränsta.

Topplaget Ljustorp låg under i halvtid men vände efter paus – hattrick av Kuchie West

(2016-08-01)

Ljustorp vann borta mot ett Fränsta 3 som ställde upp med ett bra lag på papperet och ledde också i paus med 3-2 hemma på Myggvallen.
– Vi slarvade för mycket i första och bjöd dom på ett par mål. I andra gick vi ut och spelade som vi skall, säger Ljustorps tränare Fredrik Enqvist efter 5-3-segern.

Fränsta 3 kom med ett bra lag på papperet i mötet med topplaget Ljustorp hemma på Myggvallen, bl a gjorde långtidsskadade Jesper Gulliksson comeback på planen.
Gästerna tog ledningen redan i den åttonde minuten genom alltid farlige Kuchie West efter pass från Patrik Häggquist.
Repliken kom omgående. Nästan direkt på avspark gick hemmalaget till motattack och Basel Mazloum kunde hänga kvitteringsbollen.
I den 19:e minuten hade hemmalaget vänt då Jesper Gulliksson exekuterade en straffspark på bästa sätt.
Men nu var det gästernas tur att kvittera kvickt. Marcus Lundström prickade in 2-2 och återigen stod Patrik Häggquist som avgörande passningsläggare.
En svängig halvlek avslutades med att Lukas Larsson såg till att Fränsta 3 kunde gå till pausvila i ledningen.
– Vi gör en helt OK första halvlek spelmässigt men släpper in två riktiga skit mål som vi bjuder på, det får inte hända, säger Ljustorps tränare Fredrik Enqvist kritiskt.

Gästerna fick en perfekt start på den andra halvleken. Redan efter fyra minuter hittade Mattias Jutman Mario Berlin som slog in 3-3-bollen.
Det han gå lika många minuter till då Ljustorp var i ledningen. Jutman slog en lång fin boll över backlinjen, Kuchie West gick i djupet och nickade snyggt bollen över hemmamålvakten Asad Mozaferi.
Ljustorp kontrollerade sedan matchen och med åtta minuter kvar fullbordade Kuchie West sitt hattrick.
– Vi ändrade ingen till den andra halvleken rent taktiskt. Skillnaden var att vi gjorde allting mycket bättre, säger Fredrik Enqvist.