VÄRMECUPEN
grupp D2

MATCHFAKTA & TRÄNARKOMMENTARER:

IFK Timrå 2 - Selånger FK 2 (1) 2-0
2016-02-17 - 18:00 - Westhagen
1-0 Fanny Sellin (37)
2-0 Fanny Sellin (45)
Tränarsnack:
Thomas Aune, Timrå 2:
– Vi inledde lite trevande första tio men sedan spelade vi upp oss och det såg riktigt bra ut. Det här är ju ett kombinationslag mellan fjolårets division 3-lag och F17 så det tar tid att få samman en enhet med tanke på att vi också bytt spelsystem. Men tjejerna visade bra moral och var och nosade på ett tredje mål på slutet som hade betytt avancemang. Vi behärskade den här matchen ganska bra även om Selånger rann igenom ett par gånger. Tvåmålsskytten Fanny Selin, Maja Maxén och Willma Söderberg var trion som stack ut lite extra.
Anders Heimer, Selånger 2:
– Första halvlek hade vi ett klart övertag på matchen. Vi hade bra press, finurligt passningsspel och Timrå fick mest ägna sig åt att rensa och sparka långbollar. Där borde vi ha gjort mål, inte minst på våra hörnor som var farliga. Men vi skjuter för lite. Sen tappar vi något i andra halvlek. Vi får dessutom skada på vår mittback så vi får stuva om i backlinjen och vi gör sedan ett eget misstag som straffar sig med 0-1. Sen blir det 0-2 av bara farten. Men sett över hela matchen hade oavgjort speglat matchen bättre, med extra plus för våra unga division 3-tjejer som matchar deras äldre division 2-lag på ett imponerande sätt.


Alnö IF - IFK Timrå 2 0-0
2016-02-15 - 19:00 - Westhagen
Tränarsnack:
Tony Tomley, Alnö:
– 0-0 med mersmak. Vi spelade bra och kom in bakom deras backlinje men tyvärr var vi inte på hugget i dom avgörande lägena inne i straffområet. Hela laget var bra men ett extra plus för Emelie Dahlin på mitten.

Kent Gustafsson, Timrå 2:
– Vi krigade på bra fast tjejerna inte var vana att spela med trebackslinje. Alnö hade som förväntat mycket boll men skapade inte så mycket då vi täppte till bra inne i boxen där mittbacken Matilda Svensson svarade för en storstilad insats.

Alnö IF - Selånger FK 2 (1) 3-0
2016-02-13 - 11:00 - Westhagen
1-0 Mikaela Moen (långskott)
2-0 Isabell Lindgren
3-0 Isabell Lindgren
Tränarsnack:
Tony Tomley, Alnö:
– En stabil seger och våra tre mål kom alla efter fint spel. Selånger stod upp bra men skapade ingenting. Trots sportlov och flera sjuka såg det bra ut och i Maja Nyman hade vi "man of the match".

Saknar uppgift om tel. nr. till ansvarig för Selånger 2.

Kommande matcher:

se slutspelet

Fotnot:
Handikappmål inom parentes, d v s näe och om laget gör sitt första mål plussas det på med antal mål inom parentesen. Ettt mål per division. Speltiden är 2 x 25 minuter.


SLUTTABELLEN

1.  Alnö IF                               2      1      1      0      3 - 0      4
2. IFK Timrå 2   2      1      1      0      2 - 0      4
3. Selånger FK 2 2      0      0      2      0 - 4      0SKYTTETOPPEN
1. Isabell Lindgren, Alnö 2 mål
1. Fanny Sellin, Timrå 2 2