Nytt hattrick av Oskar Nordlund när Stöde tog andra raka segern - 3-0 borta mot Täfteå

(2020-06-27)
Oskar Nordlund gjorde ett hattrick i premiären hemma mot IFK Umeå.
Idag upprepade han proceduren när Stöde tog sin andra raka seger, 3-0 borta mot Täfteå.
– Två snygga kontringsmål och en straff. Vi gör en stabil match och följer vår game plan till punkt och pricka, säger assisterande tränaren Robert Englund

Stöde fick, precis som klubbens damer tidigare idag, en perfekt start på matchen då man kontrade in 0-1 på Täfteborg redan i minut 4. Oskar Nordlund löpte igenom och behärskat placerade bollen utom räckhåll för hemmakeepern.
Oskar, som gjorde hattrick i premiären mot IFK Umeå, skulle visa att målformen var konserverad. Efter dryga halvtimmen kopierade Stöde sitt första mål när man ökade på till 0-2.

Täfteå inledde den första kvarten i andra bäst men trots en hel del boll skapades inga rejäla chanser utan gästerna stängde till rätt bra och gick till motattack när man erövrade boll. Allt eftersom matchen led tröttnade hemmalaget och Stöde hade inga problem att kontrollera matchen och med tio minuter kvar fullbordade Oskar Nordlund sitt hattrick med att sätta 0-3 från straffpunkten sedan irrationeller Dani Tahir blivit fälld.
Två raka segrar och hela åtta gjorda mål är facit när nu nykomlingarna Stöde går på "semester".

– Två snygga kontringsmål och en straff. Vi gör en stabil match och följer vår game plan till punkt och pricka och i den andra halvleken blev de trötta och vi hade inga problem att spela hem matchen, säger assisterande tränaren Robert Englund

Utöver hattrickskytten Oskar Nordlund imponerade mittlåset i försvaret Ben Slade och Stefan Lagergren men det här var ändå till mångt och mycket en klassisk lagseger.

Täfteå IK - Stöde IF 0-3
2020-06-27 - 14:00 - Täfteborg
0-1 Oskar Nordlund (4)
0-2 Oskar Nordlund (33)
0-3 Oskar Nordlund (80, straff)
Domare: Robin Albertsson, Ås
Ass. domare:Åke Strömberg och Oscar Holgerson