Mohammed Issa Omar är tillbaka i IFK Sundsvall. Mohammed Issa Omar är tillbaka i IFK Sundsvall.

Mohammed Issa Omar återvänder till IFK Sundsvall från Indals IF


(2020-01-26)
Efter ett antal säsonger i Granlo BK och Indals IF återvänder nu Mohammed Issa Omar till moderklubben IFK Sundsvall.
– En defensiv spelare med bra inställning och fysik, säger tränaren Olle Nordberg


Mohammed Issa Omar är tillbaka i IFK Sundsvall efter några år i Granlo BK och Indals IF. Den senare föreningen var 27-åringen ifjol med om att avancera till Medelpadsallsvenskan med. Redan 2011 lirade Omar division 3-fotboll i IFK.
– En defensiv spelare med bra inställning och fysik. Kommer att kunna användas centralt både som mittback och defensiv mittfältare..Har visat jättefin attityd vid träningar i vinter, säger tränaren Olle Nordberg
Klubben jobbar även på att förmå förre Ljustorpskeepern Alexander Hasselmalm, 31, att göra comeback.
– Vi har även en offensiv spelare på gång från en av våra kollegor i Medelpadsallsvenskan, säger Olle Nordberg, som inte vill avslöja vem det är innan alla papper är klara.

IFK Sundsvall har 18-19 man på träningarna i Nordichallen vilket tränarduon Olle Nordberg och nye Fredrik Enqvist är mycket nöjda över.
– Vi har till och med tvingats säga nej till provträningar i januari för att ge utrymme till våra egna killar på träning, säger Olle Nordberg.

Till Silly season

Tillbaka till div 4 Medelpad

Alexander Hasselmalm räddar en straff i slutminuterna på Nedansjö IP för sin dåvaramde klubb Lhstorps IF för ett antal år sedan. Nu jobbar IFK Sundsvall på att 31-åringen ska göra comeback mellan stolparna. Foto; Roger Backlund, Lokalfotbollen.nu.