2015 möttes lagen i division 2 – ikväll vann Selånger mot Ånge i Medelpads-sexan efter sent avgörande

(2017-05-21)
2015 möttes Ånge och Selånger i division 2.
2017 befinner sig bägge klubbarna i division 6 Medelpad.
Ikväll möttes lagen på Ånge IP. En match som såg ut att slluta med ett kryss.
Då satte gästerna segerbollen i den 88:e minuten.
– Sur förlust men vi åkte dit på ett pojklagsmissttag. Extra tråkigt när vi hämtat upp från 0-2, säger Ångetränaren Magnus Bjurén.

2015 var Ånge IF - Selånger FK ett toppmöte i division 2.
Nu två år senare har bägge klubbarna börjat om i Medelpadssexan och det var inte frågan om något toppmöte ens i vår lägsta lokala serie.
Inga stjärnspelare i trupperna längre utan unga och lovande spelare, ofta med invandrarbakrund dominerar.
Selånger inledde storstilat på Ånge IP. Först satte Philip Gannå 0-1 efter sju minuters spel och innan klockan tickat upp till dom 20 dubblade Josef Samir Ghachem dom blå-röd-randigas ledning.
Hemmalaget kämpade sig emellertid ikapp redan före paus genom Amir Hosseini och Hamzeh Alsheghri.

Den andra halvleken blev böljande med en rätta spetsen saknades när bollen skulle sättas i nät.
Allt talade för att tvekampen skulle sluta 2-2 men så med blott två minuter hittade Selångers Abraham Brhane Tesfamariam rätt följt av stort bortajubel.

Ånge IF - Selånger FK 2-3
2017-05-21 - 18:30 - Ånge IP
0-1 Philip Gannå (7)
0-2 Josef Samir Ghachem (19)
1-2 Amir Hosseini (37)
2-2 Hamzeh Alsheghri (42)
2-3 Abraham Brhane Tesfamariam (88)
Domare: Henoc Ekanga