Högerbacken Musa Angayeva var klart bäst i Stöde idag. Högerbacken Musa Angayeva var klart bäst i Stöde idag.

Stöde föll borta mot Umeå FC Akademi: "Vi lyfte aldrig idag"

(2020-10-10)
Matchen:
Hugo Bergström gav hemmalaget Umeå FC Akademi ledningen efter tio minuters spel.
Stöde hade därefter en bra halvtimme men lyckades inte fåt till en utjämning och i inledningen av den andra halvleken kontade Albin Näslund in 2-0 och uppförsbacken blev alltför brant. Visserligen reducerade Sani Tahir med tolv minuter kvar men det var det närmaste Stöde kom och i slutminuterna lade Yoel Embaye locket på när han satte trean.