Tomas Eriksson är tillbaka i Wiskan - och som målskytt! Tomas Eriksson är tillbaka i Wiskan - och som målskytt!

Utvisning och straffmål i sänkte Söråker 2 på Viskans IP

(2017-06-19)
Avgjordes mötet mellan Wiskan och Söråker 2 i sista minuten av den första halvleken?
Då fick gästerna sin målvakt Erik Borg målchansutvisad och på den efterföljande straffen satte Christian Widmark 3-1.
Med en man mer hela den andra halvleken kunde sedan Wiskan öka på till 4-1.

Wiskan fortsätter att tassa på bakom toppduon Matfors 2 och Svartvik 2.
I afton tog man sin tredje seger efter 4-1 hemma mot Söråker 2.
Den ständige målskytten Tomas Eriksson är tillbaka från Stöde och han inledde målskyttet i den 19:e minuten. Christian Wilhsson ökade sedan på på frispark efter en halvtimme.
Albin Norlander gav sedan gästerna lite hopp med sin reducering med fem minuter kvar av halvleken.
Men det blev en kortvarig glädje. Först blev målvakten Erik Borg målchansutvisad och då en olycka sällan kommer ensam satte Christian Widmark den efterföljande straffen i nät.
Med en man kort och 3-1-underläge var uppförsbacken brant inför den andra halvleken för Söråker 2 men med fina kämpatakter gjorde man fyrtiofemman jämn och det var först med sex minuter kvar som Fredrik Wiklund definitivt kunde säkra segern med ett fjärde Wiskanmål.

Wiskans IF - Söråkers FF 2 4-1
2017-06-05 - 19:00 - Viskans IP
1-0 Tomas Eriksson (19)
2-0 Christian Widmark (30)
2-1 Albin Norlander (40)
3-1 Christian Widmark (45, straff)
4-1 Fredrik Viklund (84)
Utvisning Söråker 2: Erik Borg, mv (44)