Victor Selander var omgångens bäste målskytt med sina fyra fullträffar. Victor Selander var omgångens bäste målskytt med sina fyra fullträffar.

Selander fyramålsskytt när Söråker gjorde fem mål sista halvtimman mot ett tröttkört Medskogsbron

(2020-08-14)
Medskogs kom till spel mot Söråker med blott elva spelare och inga avbytare men stred på bra så länge bensinen räckte.
Därefter kunde hemmalaget göra fem mål på den knappa halvtimme som återstod och vinna med 7-0.
– Ja, det blev lite islossning för oss under den andra halvleken, säger Söråkers lagledare Tony Andersson.

Medskogsbron kom till spel i borta-matchen mot Söråker med precis elva man och slet på i sitt anletes svett och höll tätt ända fram till slutet av den första halvleken då Victor Selander bröt dödläget.
Tidigt i andra kom Alexander Hellbergs 2-0 och efter Selanders 3-0 i den 63;e minuten tog bensinen slut hos Medskogsbron och Söråker kunde tuffa på till en 7-0-seger.
Victor Selander prickade in två mål ytterligare och landade på fyra fullträffar denna afton. Men den vackraste "struten" var nog Mattias Norins 5-0, en pärla från distans som satt stenhård precis under ribban
Söråker tog därmed sin blott andra vinst och fjärmade sig från nedflyttningsstriden medan Medskogsbron inkasserade sin nionde raka förlust och inte mycket talar för att den bistra trenden kommer att brytas.

– Ja, det blev lite islossning för oss under den andra halvleken. Vi skapade chanser även under den första men vi fick aldrig igång något bolltempo och fick då nöja oss med ett enda mål trots att vi hade åtta skott på mål, Medskogs hade inte så mycket framåt och jag tror de bara hade två avslut på mål, säger Söråkers lagledare Tony Andersson.
– Vi åkte till match med bara tio gubbar men lyckade signa en elfte på vög ut (Andreas Godin). Vi försvarade oss mycket bra i första men när flåset tröt i andra orkade vi inte längre stänga till varken på mitten eller efter kanterna och de kunde rinna igenom rätt enkelt, säger Medskogsbrons tränare Fredrik Allgren,

Victor Selander gjorde som sagt fyra av Söråkers sju mål men hela laget ska ha plus för sin insats även om motståndet inte var det allra bästa.
I Medskogs ska de elva som ställde upp till strid ha en eloge men med en extra kanelbulle till Matin Hosseini som var extremt duktig med bollen och svarade för många publikfriande dribblingar. Han hade nog bollen mer än hälften av de andra i laget tillsammans.
Domaren Ismet Altuntas begick sin debut i Medelpadsallsvenskan med godkänt betyg.
Matim, imf, extremt bra med bollen, hade den hälften av den tid medskogs hade boll.

Söråkers FF - Medskogsbrons BK 7-0
2020-08-14 - 19:00 - Söråkers IP
1-0 Victor Selander (43)
2-0 Alexander Hellberg (52)
3-0 Victor Selander (63)
4-0 Khalil Masri (73)
5-0 Mattias Norin (78)
6-0 Victor Selander (84)