Alla målen producerades första halvtimmen
-
Div. V-mötet mellan Sidsjö-Böle och Alnö 2 slutade salomoniskt 2-2 sedan samtliga mål producerats första halvtimmen av matchen.
- Alnö var något bättre än oss i den andra halvleken och var kanske i slutändan närmare segern, erkänner Sidsjö-Böles Lukas Sahlin, som i frånvaro av Emad Nademi coachade laget denna gång.

Två nickmål

Det blev en händelserik första halvtimma när Sidsjö-Böle tog emot Alnö 2 på Westhagens konstgräs.
Det var nämligen då som matchens samtliga fyra mål producerades.
Alnö tog ledningen redan i den femte minuten efter ett vackert anfall som avslutades distinkt av Johan Bengtsson sedan han vänt upp och satt ett hårt lågt skott stolpe in.
Olle Nordberg löpte på djupet i den 18:e minuten, Claudio Moraga matade perfekt och åt Olles dödliga bredsida fanns inget att göra för Alnökeepern
Kevin Källström.
Tio minuter senare makade Androw Gorgis yta åt sig själv i samband med en hörna och kunde sedan nicka in 1-2.
- Då var vi rejält på gång och började få dom ur position, säger Sidsjö-Böles stf coach Lukas Sahlin.
Glädjen blev dock kortvarig. Det hann inte ens gå två minuter förrän det var Alnös tur att kvittera - och på ett liknande sätt. Den här gången var det var Jack Jonssons tur att använda utsidan av huvudet på en hörna.

6-6?

Skulle målproduktionen fortsätta i det här tempot skulle matchen sluta 6-6...
Så blev det nu inte utan båda lagen tätade till både på mitten och i de egna försvaren och resten av matchen bestod till stor del av kamp.
Trots några chanser ytterligare skapades, de flesta för gästerna, men några fler mål blev det inte sista timmen.
- Alnö var något bättre än oss i den andra halvleken och var i slutändan kanske närmare segern, erkänner Lukas Sahlin.
Alnös tränare Stefan Röström hade följande kommentar till de sina i omklädningsrummet efter matchen:
- Bra match grabbar, det märks att vi har tränat tre pass i veckan. Varje dag!